Νέος γάμος στο Μονακό: Παντρεύεται ο γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας!

Τα γιορτινά του ετοιμάζεται να φορέσει για μια ακόμη φορά το Μονακό. Ένα χρόνο μετά τον πολυσυζητημένο γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου με την αγαπημένη του Σαρλίν, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό ανακοίνωσε τους αρραβώνες του πρωτότοκου γιου της Αντρέα Κασιράγκι με τη Βραζιλιάνα Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.
Μετά από επτά χρόνια σχέσης το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση και αναμένεται σύντομα να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Γεμάτη χαρά η πριγκίπισσα Καρολίνα ανακοίνωσε χθες τη χαρμόσυνη είδηση του αρραβώνα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ημερομηνία γάμου.

Ο Αντρέα είναι ο πρώτος ανιψιός του πρίγκιπα Αλβέρτου Β΄ του Μονακό που πριν από λίγες μέρες γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου με την σύζυγό του Σαρλίν.
Ο 28χρονος γιος της Καρολίνας είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου του πριγκιπάτου μετά τη μητέρα του και όπως η αδελφή του Σαρλότ και ο αδελφός του Πιέρ, ανήκει στα χρυσά μέλη του διεθνούς τζετ-σετ που τα κυνηγούν τα κοσμικά περιοδικά και οι παπαράτσι. Έτσι, καταλαβαίνουμε πως και αυτή τη φορά το Μονακό θα γίνει “αστακός” για τον πολυαναμενόμενο γάμο…

Δες φωτογραφίες του ζευγαρίου:

Read More

And More