Η πρώην σύζυγός του Γ. Πυρπασόπουλου μίλησε για το διαζύγιό τους!

Για τη θεατρική συνύπαρξη με τον πρώην σύζυγο της Γιώργο Πυρπασόπουλο στη σκηνή, το διαζύγιο τους και το ενδοχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να αποκτήσει ένα παιδί μίλησε η Monica Mcshane
Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είναι δύσκολο να πετύχει ένας γάμος και αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγος της, την ενέπνευσε να γίνει καλύτερος άνθρωπος: “Κάθε άτομο και κάθε εμπειρία που βιώνουμε είναι μια ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι” δήλωσε χαρακτηρισρικά σε συνέντευξη της στο “ΕΓΩ!”.
Της λείπει η οικογένειά της; Τι είναι εκείνο που την κράτα στη Ελλάδα;

“Ναι, μου λείπει η οικογένεια μου. Λατρεύω τον καιρό της Ελλάδας και τη φυσική ομορφιά που έχει η χώρα” αποκάλυψε και πρόσθεσε πως προσπαθεί να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Στην ερώτηση αν θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να γίνει μητέρα, απάντησε: “Θέλω να πω ότι η μητρότητα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό λειτούργημα και είναι αρκετά υποτιμημένη”.

Όσο για το τι είναι αυτό που την προβληματίζει περισσότερο, δήλωσε: “Το γεγόνος ότι τα νέα παιδιά δεν θα ενθαρρύνονται να ασχολήθουν με τις τέχνες. Η δημιουργικότητα είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο αλλαγής και ανάπτυξης”.
Διάβασε περισσότερα στο “EΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More