Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.12.2010 | 11:58
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Η τραγουδίστρια που έκανε δέκα πλαστικές σε μια μέρα δείχνει τις ουλές της στο φακό!

Η τραγουδίστρια που έκανε δέκα πλαστικές σε μια μέρα δείχνει τις ουλές της στο φακό!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;Αυτή που βλέπετε αριστερά, είναι  η Heidi Modag όταν ήταν μια άσημη τραγουδίστρια, πριν αποφασίσει να κάνει ...ολική μεταμόρφωση κάνοντας μάλιστα 10 πλαστικές σε μια μέρα!

Και τι δεν άλλαξε... Έβαλε καινούργιο, πλούσιο, στήθος, εκάνε πλαστική στη μύτη, στο σαγόνι, lifting φρυδιών και πολλές πολλές ακόμη ασθητικές επεμβάσεις, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.


Από τότε έγινε διάσημη! Όχι βέβαια για τα τραγούδια της, αλλά για τις πλαστικές και την μεταμόρφωσή της.

Η κοπέλα που βλέπετε δεξιά είναι η διάσημη και ...μεταμορφωμένη Heidi Modag μετά τις 10 πλαστικές επεμβάσεις.


Σίγουρα, μετά τις πλαστικές, άλλαξε η ζωή της. Όχι όμως προς το καλύτερο, όπως περίμενε. Έγινε μεν διάσημη, αλλά μετά άρχισαν τα προβλήματα. Τόσο τα ψυχολογικά όσο και τα πρακτικά. Το σώμα της είναι γεμάτο ουλές και σκούρα σημάδια από τις εγχειρήσεις και τις λιπαναρροφησεις .Στις αρχές μάλιστα, δεν μπορούσε να φάει, ενώ την παράτησε και ο άντρας της αφού πρώτα την είχε παροτρύνει να κάνει τα απανωτά χειρουργεία!

Σήμερα η star που έμεινε στην ιστορία για την ...πλαστική της μεταμόρφωση, δίνει συνέντευξη στο Αμερικάνικο περιοδικό life & style και κυρίως φωτογραφίζει τις ουλές που τις άφησαν οι εγχειρήσεις! Ουλές που έκριβε πάρα πολύ καλά με το μακιγιάζ όλο αυτό τον καιρό.Η Heidi ισχυρίζεται ότι οι επεμβάσεις που έκανε, της κατέστρεψαν τη ζωή ενώ κατηγορεί τους γιατρούς ότι δεν την πρόσεξαν με αποτέλεσμα να έχει όλο της το κορμί ουλές και αντιαισθητικά σημάδια.

"Οι άνθρωποι που είχαν τροχαία ατυχήματα έχουν λιγότερα σημάδια στο κορμί τους από ότι εγώ" δηλώνει στο περιοδικό η Heidi.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10