Aπάτησε ο Kutcher την Moore το Σαββατοκύριακο της επετείου τους;

Γυναίκα κατηγορεί τον Ashton Kutcher, ότι απάτησε τη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, που γιόρταζαν την 6η επέτειό τους, σύμφωνα με το RadarOnline.

To site υποστηρίζει ότι αυτό έγινε την περασμένη Παρασκευή, στο Σαν Ντιέγκο μετά από μια βραδιά ξεφαντώματος του Ashton! Η 23χρονη γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί και κρύβεται.

Το Radaronline υποστηρίζει ότι έλαβε τις πληροφορίες από πολλούς φίλους της γυναίκας. Ακούγεται ότι έχει φρικάρει κι έχει έρθει σ’επαφή με δικηγόρο για παν ενδεχόμενο!

Ο πρωταγωνιστής του Two and a half men ακούγεται ότι είχε αυτή τη συνάντηση, μια ημέρα μετά την επέτειό του, δηλαδή στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ακόμη ένα περιοδικό το Star, ακούγεται ότι δουλεύει πάνω στο θέμα που πρόκειται να ξεσπάσει, ότι ο γάμος του Ashton και της Demi, έχει τελειώσει οριστικά!

Σύμφωνα με το περιοδικό αυτό, το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο γάμος τος τελείωσε! Ωστόσο οι ίδιοι έδωσαν τις απαντήσεις τους μέσα από το twitter!

“Το περιοδικό Star προφασίζεται ότι απάτησα τη σύζυγό μου! Νομίζω ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί δυσφήμιση του χαρακτήρα μου. Ελπίζω να συμφωνεί κι ο δικηγόρος μου.’

Το περιοδικό δεν έχει κάποια απάντηση. Ωστόσο και ο εκπρόσωπος του ζευγαριού έχει αρνηθεί όλη την ιστορία, ενώ η Demi στέκεται και υποστηρίζει τον σύζυγό της.

Read More

And More