D. Moore: Σκανδαλοθηρική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι της αρέσουν και οι γυναίκες!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Demi Moore και του Ashton Kutcher. Μετά την απιστία του νεαρού ηθοποιού και την απόφαση της Demi να χωρίσουν έρχονται νέες ξελίξεις που αφήνουν άφωνη την ξένη showbiz.
Σύμφωνα με πληροφορίες του America’s Star magazine η σταρ του Χόλιγουντ είναι bisexual και την έλκουν οι γυναίκες. Μάλιστα, όπως αναφέρει η πηγή, η ίδια είχε αποφασίσει να κάνει έναν “ανοιχτό γάμο” με τον εδώ και 6 χρόνια σύζυγό της. Έτσι εκείνη δεν θα χρειαζόταν να εκθέσει δημόσια τις ερωτικές της προτιμήσεις και ο Ashton θα μπορούσε να έχει τις περιπέτειές του με διάφορες κοπέλες.
“Η Demi ελκύεται από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες και γι’ αυτό κάποιες στιγμές ο Kutcher δεν την ικανοποιεί”, αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: “Όλοι στο Χόλιγουντ ήξεραν γι’ αυτήν τη συμφωνία του ζευγαριού”.
Ωστόσο, η αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου του Kutcher και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον ήθελαν σε ερωτικές στιγμές με την 23χρονη Leal στο τζακούζι, ανάγκασαν την Demi να ζητήσει το διαζύγιο. “Οι δυο τους περνούσαν καλά και με άλλες γυναίκες. Έκαναν πολλά τρίο, τα οποία κατέληξαν να γίνουν… “ντουέτα” με αποτέλεσμα η Moore ενοχλήθηκε και να ζητήσει διαζύγιο”.

Read More

And More