D. Moore – A. Kutcher: Βγήκε και επίσημα το διαζύγιό τους!

Είναι πλέον επίσημο. Η Demi Moore και ο Ashton Kutcher είναι πλέον χωρισμένοι και στα χαρτιά, καθώς 2 χρόνια μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εκδόθηκε και το διαζύγιό του.
Η λύση του γάμου, ενός από τα διασημότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, αναφέρεται στο έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τρίτη και επικαλείται το περιοδικό People.
Σύμφωνα με το People, χρειάστηκαν δύο χρόνια για να εκδοθεί το διαζύγιο λόγω των διαφωνιών μεταξύ των δύο πλευρών για το πώς θα μοίραζαν την περιουσία τους που εκτιμάται σε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 35χρονος Kutcher θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς κερδίζει 24 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
Η Demi Moore ήταν ήδη γνωστή για τις ερμηνείες της στις ταινίες Αόρατος εραστής (1990) και Ζήτημα Τιμής (1992) όταν ξεκίνησε η σχέση της με τον τότε νεαρό τηλεοπτικό αστέρα, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της Bruce Willis.
Η σχέση τους είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ λόγω της διαφοράς ηλικίας 16 ετών του ζευγαριού. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 στο Λος Άντζελες. Χώρισε τον Νοέμβριο του 2011, ύστερα από έξι χρόνια γάμου, και αφότου μια γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο είπε ότι είχε μια σύντομη σχέση με τον Kutcher.

Read More

And More