Τουμασάτου – Σταύρου: Με την κορούλα τους στο σπίτι!

Στο σπίτι τους επέστρεψαν χθες το μεσημέρι μαζί με την πανέμορφη κορούλα τους η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Το γνωστό ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, πριν από λίγους μήνες κρατά στην αγκαλιά του το κοριτσάκι του. Η ηθοποιός, ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου και φυσικά το νέο μέλος της οικογένειας αναχώρησαν κατ’ εξαίρεση από έξοδο όπου έχουν πρόσβαση μόνο οι γιατροί και τα διοικητικά στελέχη της κλινικής.
Η κάμερα του STAR του πέτυχε μέσα στο αυτοκίνητο, όπου η Μαριάννα ήταν στο πίσω κάθισμα και κρατούσε στην αγκαλιά της την πανέμορφη κορούλα της, που ήταν τυλιγμένη σε μια ροζ κουβερτούλα. Η γνωστή ηθοποιός έδειχνε χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι που κρατά χαμηλούς τόνους, δεν θέλησε να κάνει καμιά δήλωση. Ωστόσο και οι δυο τους έδειχναν πολύ ενθουσιασμένη με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
“Το μωράκι γεννήθηκε πάνω από τρία κιλά, είναι υγιέστατο, πανέμορφο και τελικά νίκησε ο Αλέξανδρος, που παραδόξως δεν ήθελε το μωρό να μοιάζει σε εκείνον, αλλά σε εκείνη!”, δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της και αποκάλυψε ότι τόσο η Μαριάννα, όσο και ο Αλέξανδρος έκλαιγαν με λυγμούς από ευτυχία την στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους την μικρούλα.

Μεγάλη χαρά ένιωσαν όμως και οι θαυμαστές των δυο ηθοποιών, αφού τα σχόλια που έγιναν στις σελίδες τους στο facebook ήταν παρά πολλά. Οι φίλοι του ζευγαριού ευχήθηκαν τα καλύτερα στο μωράκι τους.

Ευχές των θαυμαστών τους στο Facebook:

Read More

And More