Νεσχάν Μουλαζίμ: “Σκέφτομαι σοβαρά να βαφτιστώ Χριστιανή Ορθόδοξη!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Νεσχάν Μουλαζίμ και φωτογραφήθηκε με μαγιό για το περιοδικό “ΕΓΩ!”. Το γνωστό μοντέλο από την Τουρκία αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη, ενώ μιλά και για το χωρισμό με τον σύντροφό της.
Μιλώντας αρχικά για τη σκέψη της να γίνει Χριστιανή από Μουσουλμάνα, αναφέρει: “Του χρόνου θέλω να παντρέψω ένα πολύ αγαπημένο φιλικό ζευγάρι. Λόγω της θρησκείας μου όμως, δεν μπορώ να παραστώ ως κουμπάρα στην εκκλησία. Σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να βαφτιστώ Χριστιανή Ορθόδοξη”.
Για το ρατσισμό που έχει δεχτεί λόγω καταγωγής από την Τουρκία είπε: “Κάποιοι από ό,τι έχω καταλάβει δεν θέλουν να αλλάξει η σχέση ανάμεσα στις 2 χώρες. Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Θυμάμαι όταν είχα πρωτοέλθει και είχα πάει σε μια εκδήλωση για τη φιλία των δυο λαών με είχε σοκάρει πως κάποιοι αντιδρώντας σε αυτήν την πρωτοβουλία, έκαιγαν τούρκικες σημαίες”.
Τέλος, για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το μυστικό γάμο και το χωρισμό με τον σύντροφό της, δήλωσε: “Είχε πάρει μεγάλη έκταση το θέμα. Ωστόσο, είμαι καλά” και συμπλήρωσε: “Η σχέση μου τελείωσε συναινετικά. Δεν ήταν ούτε ξαφνικός ο χωρισμός, ούτε βίαιος. Δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν, αλλά ήρθε το τέλος”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More