Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.03.2011 | 18:50

M. Μουμούρης: "Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να χάσω τη γυναίκα μου στο ατύχημα"

M. Μουμούρης: Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να χάσω τη γυναίκα μου στο ατύχημα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε στο περιοδικό “People” για την πρώτη και δεύτερη κόρη που απέκτησε πρόσφατα, για την γυναίκα του, για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την πολιτική!
 
Για το ατύχημα που είχε η γυναίκα του με τον αυτοκίνητο όταν ήταν 7 μηνών έγκυος: “Τρόμαξα, έσπευσα αμέσως κοντά της, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να την χάσω. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Μόνο όταν είδα το αυτοκίνητο κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν, μόνο τότε αντιλήφθηκα τον κίνδυνο στις πραγματικές του διαστάσεις. Η Νάντια ήταν σοκαρισμένη, τρόμαξε πάρα πολύ, άλλωστε ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ανησυχούσε για το παιδί που μεγάλωσε μέσα της”.
 
Για το νέο μέλος της οικογένειας: " Μάλλον θα βαπτίσουμε Ιωάννα –από το όνομα των δυο παππούδων της-, μόλις έχει αρχίσει να επικοινωνεί, κι αυτό με κάνει να νιώθω ξανά χαζομπαμπάς. Είμαι εντελώς χαζομπαμπάς. Τα παιδιά είναι φοβερά πλάσματα, κοντά τους γίνεσαι μαθητής, διδάσκεσαι πολλά από αυτά, εξελίσσεσαι δίπλα τους κι αυτό είναι υπέροχο....
 
Για την αδυναμία στις κόρες του: “Είμαι εντελώς χαζομπαμπάς. Τα παιδιά είναι φοβερά πλάσματα, κοντά τους γίνεσαι μαθητής, διδάσκεσαι πολλά από αυτά, εξελίσσεσαι δίπλα τους και αυτό είναι υπέροχο".

Για την κατάσταση της ζώρας και την πολιτική: "Δεν φταίμε άμεσα εμείς... Η γυναίκα μου εξελέγη βουλευτής την πιο δύσκολη περίοδο (2009), λίγο πριν ξεσπάσει η χειρότερη οικονομική κρίση. Δεν ξέρω ποιοι γνώριζαν το οικονομικό χάλι της χώρας, αλλά σίγουρα η Νάντια και κάποιοι ακόμα βουλευτές δεν ήξεραν πως είχε η κατάσταση"

Διαβάστε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:28

Top 10