Μ. Μουρούτσος – Αν. Περάκη: Ήρθε το τέλος στον γάμο τους;

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να βάλει τέλος στην κοινή τους ζωή, σύμφωνα με την Espresso, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περάκη, με τον χωρισμό τους να αποτελεί «βόμβα» στη showbiz, αν και κάποια «σημάδια» είχαν αρχίσει να φαίνονται εδώ και μερικούς μήνες!

Ο Ολυμπιονίκης και η Playmate παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχουν μία κόρη, την Έλενα, την οποία βάφτισαν στη Σαρωνίδα, την ίδια μέρα με τον θρησκευτικό τους γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Μιχάλης και Αναστασία διαπίστωσαν πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και αποφάσισαν να χωρίσουν πριν αρχίσουν τα σοβαρότερα προβλήματα. Ήδη, έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο και το μόνο που απομένει για να πέσουν οι τίτλοι τέλους είναι οι υπογραφές στα επίσημα έγγραφα!

Τόσο ο αθλητής του tae kwon do, όσο και το μοντέλο, έχουν αποφασίσει να μην μιλήσουν, προς το παρόν, για τον χωρισμό τους, θέλοντας να προστατεύσουν την μοναχοκόρη τους.

Και μπορεί στις εξόδους τους και στις συνεντεύξεις τους ο ένας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο, η αλήθεια είναι όμως, πως είχαμε να τους δούμε σε κοινή δημόσια εμφάνιση περίπου 4 μήνες.

Ο καιρός θα δείξει την αλήθεια για το ζευγάρι…

Read More

And More