Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.12.2010 | 11:15

N. Μουτσινάς: ''Σιχαίνομαι αυτή τη χρονιά, έτσι όπως εξελίχθηκε''!

N. Μουτσινάς: ''Σιχαίνομαι αυτή τη χρονιά, έτσι όπως εξελίχθηκε''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος. Έτσι τουλάχιστον μας παρουσιάζεται στην τηλεόραση. Πώς είναι όμως στην πραγματική του ζωή; ''Δεν είμαι κλόουν. Λειτουργώ ανάλογα με τις περιστάσεις. Γενικότερα, προσπαθώ να είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος, αλλά υπάρχουν και στιγμές που δεν είμαι καλά, που είμαι στεναχωρημένος, απογοητευμένος. Απλώς δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να το κουβαλάω μαζί μου στη δουλειά ή να το δείξω στον κόσμο που ανοίγει την τηλεόρασή του για να περάσει καλά. Είναι θέμα δουλειάς. Αυτή την δουλειά την κάνω για να περάσει καλά ο κόσμος, όχι για να με γνωρίσει. Δεν είμαι σε reality για να μάθει το χαρακτήρα μου, μου έχουν συμβεί άσχημα γεγονότα τα οποία με στεναχώρησαν πολύ στον αέρα. Ή με έκαναν νευρικό'', δηλώνει στο περιοδικό DownTown.

O παρουσιαστής είναι αρκετά οξύθυμος αλλά αποφεύγει τους καυγάδες. Στη ζωή του αυτή την περίοδο δεν περνάει και την καλύτερη του φάση: ''Τρέχω πολύ με τη δουλειά και προσπαθώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου γιατί έχουν φύγει δύο πολύ μεγάλα κομμάτια της. Ο παππούς και η γιαγιά μου. Τώρα που είμαστε μόνο εγώ και η μαμά μου υπάρχει ένα μικρότερο παζλ και αισθάνομαι ότι θα πρέπει λίγο να το φτιάξω για να μπορώ να πατάω επάνω σ'αυτό και να συνεχίσω. Όλο αυτό που έζησα τον τελευταίο ένα χρόνο ήταν πολύ απότομο μια τεράστια αλλαγή, που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι στη φάση που προσπαθώ να ανακάμψω. Σιχαίνομαι αυτή τη χρονιά έτσι όπως εξελίχθηκε. Όλα τα άλλα είναι γελοιότητες. Με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά αυτό που κάνω, αλλά δεν θα πεθάνω πια γι'αυτό. Υπάρχουν σημαντικότερα στη ζωή''.

Ο Νίκος ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τον πατέρα του που ουσιαστικά ήταν απών από τη ζωή του: ''Ο πατέρας μου δεν ήταν και δεν είναι στην καθημερινότητά μου, με τη στενή έννοια. Έχουμε μία ΟΚ σχέση, δεν τη λες ούτε τυπική ούτε πολύ συναισθηματική, ούτε ψυχρή, ούτε ζεστή. Δεν είμαι σίγουρος αν τον αγαπάω. Για να αγαπήσεις κάποιον, πρέπει να τον γνωρίσεις πάρα πολύ καλά και να ξέρεις τι αγαπάς απ' αυτόν'', λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ερωτική του ζωή αποκαλύπτει πως δεν έχει κάνει ποτέ one night stand κι αυτό γιατί: ''Εγώ δεν ήθελα να ικανοποιώ ένα χρόνο - ή και περισσότερο - οπότε έκανα μόνο σχέσεις. Η ανάγκη μου με έκανε να επιδιώκω τη συντροφικότητα''.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί. 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 11:30

Top 10