M. Μπακοδήμου: Έχει κοιμηθεί στο σπιτάκι του σκύλου μου πρώην σύντροφός μου!

Η Μαρία Μπακοδήμου πέρασε το χθεσινό της “Βράδυ” στον Πέτρο Κωστόπουλο. Φυσικά μίλησε για τους άντρες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από τους δύο γιους της, τις σχέσεις αλλά και τον καλό τςη φίλο Φώτη Σεργουλόπουλο κι εξέφρασε και τη γνώμη της για την Ευγενία Μανωλίδου .

Εντύπωση προκάλεσε η εξομολόγησή της για πρώην της σύντροφο, όταν τη ρώτησε ο Πέτρος αν έχει κλείσει κανέναν έξω από το σπίτι. Τότε η Μαρία απάντησε πως μια μέρα που είχε μαλώσει με πρώην φίλο της και της χτυπούσε τα κουδούνια, τον απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία κι εκείνος ησύχασε. Η παρουσιάστρια νόμιζε ότι έφυγε και κοιμήθηκε… Το πρωί είδε τα σεντόνια από την μπουγάδα της στο σπιτάκι του σκύλου μαζί με έναν άνθρωπο! Φυσικά ήταν ο πρώην της που κοιμήθηκε εκεί!

Για τον Φώτη είπε: “Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος που με έχει κάνει να μπορώ ζω μέσα στην τηλεόραση. Διαφορετικά μόνη μου δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Δεν μου αρέσει όλη αυτή η αγωνία, η ανθρωποφαγία της τηλεόρασης. Με τον Φώτη είμαστε παρέα και κάνουμε πλάκα. Από την πρώτη στιγμή έχουμε την αίσθηση ότι τους έχουμε κοροϊδέψει και μας πληρώνουν”, ενώ για το πρωινό που έκαναν στο Mega και το ενδεχόμενο να ξανακάνουν είπε: “Όταν κάναμε πρωινό το κάναμε καλά και υπογράψαμε ένα πρωινό που είχε μία άλλη διάθεση εκείνη την εποχή. Το να ξανακάνουμε ένα πρωινό με χαμηλότερο μπάτζετ, με άλλες συνθήκες δεν είναι το ζητούμενο. Μ’ αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε τώρα”.

Για την Ευγενία Μανωλίδου είπε: “Η Μανωλίδου έκανε χιτ; Παλιά; Όχι δεν μου αρέσει η Ευγενία, δεν θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος του περιβάλλοντός μου”.

Read More

And More