Τ. Μπαλατσινού: ”Ήμουν αρραβωνιασμένη και συζούσα όταν γνώρισα τον Πέτρο!”

Η Τζένη Μπαλατσινού, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του ”Μες την καλή χαρά”, όπου μίλησε για την ζωή της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ”Next top model”.

Όπως είπε το γνωστό μοντέλο και κριτής του ”Next top model”, με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όλα ξεκίνησαν από ένα χορό. Ήταν παρουσιαστής εκείνος με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Θέμο Αναστασιάδη μιας εκπομπής, όπου συμμετείχε κι εκείνη, όταν ο σκηνοθέτης τους είπε ότι πρέπει να κάνουν ένα χορευτικό οι δυο τους. Στις πρόβες άρχισε να ”ψήνεται” κάτι. ”Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα. Είμαι τρισευτυχισμένη και συγκλονιστικά ερωτευμένη. Εγώ παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις”, είπε χαρακτηριστικά η Τζένη.

Πώς όμως, έγινε η πρόταση γάμου; Όπως είπε η ίδια, βρισκόταν στο Κολωνάκι σ’ ένα πολύ στενό δρόμο κι έπρεπε να παρκάρει. Εκείνος την παίρνει τηλέφωνο και της λέει: ”22 ή 26;”. Εκείνη πάρκαρε, τον πήρε τηλέφωνο και του απάντησε ”26”. ”Το είπα στους γονείς μου την ώρα που τυπώνονταν οι προσκλήσεις, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη. Το έμαθαν τελευταία στιγμή”, διευκρύνησε.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί τον Πέτρο στο ”Βράδυ…” και της αρέσει πάρα πολύ. Σε περίπτωση που της ζητήσει να βγούνε την Πέμπτη νευριάζει πολύ, αφού θέλει να δει την εκπομπή. ”Ρωτάει την γνώμη μου για το πώς βγαίνει στην εκπομπή και πολλές φορές του λέω κι εγώ χωρίς να με ρωτήσει. Αν δεν μ’ αρέσει κάτι πάντα του το λέω. Εγώ ήμουν η πρώτη που του είπα να κάνει αυτήν την εκπομπή. Πριν ένα χρόνο μάλιστα ήμασταν σ’ ένα τραπέζι με τον Γιάννη Λάτσιο και του έλεγα ότι ο Πέτρος πρέπει να κάνει αυτό ακριβώς, και τελικά το κανε”, τόνισε η Τζένη.

Το γνωστό μοντέλο, δήλωσε ακόμη ότι στο modeling, σημαντικό ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση, το πώς αντιλαμβάνονται αυτή τη δουλειά τα μοντέλα, γιατί όπως είπε: ”Μπορεί κάποια να είναι κούκλα αλλά να μην μπορεί να στηθεί, να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Υπάρχουν κοπέλες που με την πρώτη ματιά δεν σ’ εντυπωσιάζουν και μόλις κάτσουν μπροστά στο φακό κάνουν θαύματα. Μετά την πρώτη εικόνα, είναι πάρα πολύ σημαντικός ο χαρακτήρας. Αν και υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει καριέρα χωρίς τον καλύτερο χαρακτήρα. Επίσης σημαντική είναι και η φινέτσα. Υπάρχουν δύο κοπέλες μέσα στο σπίτι που δεν έχουν το σωστό στυλ αλλά έχουν φινέτσα. Η φινέτσα είναι κάτι πολύ εσωτερικό και ιδιαίτερο, είναι κάτι έμφυτο, ταλέντο.”

”Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο αντίληψης του τότε με το σήμερα, σχετικά με το modeling”, τόνισε. ”Υπάρχει μεγάλη βιασύνη στο να γίνουν τα πράγματα, κάτι που εμείς δεν είχαμε κι ότι θέλουν να γίνουν γρήγορα γνωστές και κάνουν αρπαχτές. Δεν έχουν συνέπεια, βιάζονται να βγουν στην τηλεόραση και να κάνουν εξώφυλλα”.

Τέλος, αποκάλυψε ότι μετά το ”Next top model” θα ήθελε να κάνει μία εκπομπή που να έχει να κάνει με το σπίτι, διακόσμηση, μαγειρική, λύσεις για το σπίτι από το πώς να διατηρήσεις τα ασημικά μέχρι το πώς θα βάλεις τα ρούχα το χειμώνα στην ντουλάπα. Ή ένα comedy show.

Read More

And More