Τ. Μπαλατσινού: “Δεν μου αρέσουν τα κομπλιμέντα, μόνο από τον άντρα μου τα θέλω!”

Η όμορφη παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, διαφωνούν αρκετά και σε λίγο θα το δούμε και στο σόου αυτό, ότι σιχαίνεται τους συμβιβασμούς σε κάθε επίπεδο, ότι νιώθει τυχερή που είναι δεμένη με τις κόρες της καθώς μοιράζονται τα μυστικά τους, αλλά και το τρικ που έχει όταν νιώθει φόβο!
Η παρουσιάστρια του “Dancing on ice” δήλωσε στο περιοδικό “In Style” ότι σύντομα θα παρακολουθήσουμε την πρώτη της διαμάχη με τον σύζυγό της στο σόου: “Με τον Πέτρο κυρίως διαφωνούμε, ούτως ή άλλως! Η αλήθεια είναι πως ο Πέτρος είναι εύστοχος στις παρατηρήσεις του, αλλά στο “Dancing on ice” έχει επωμιστεί και το ρόλο του να “σπάει και λίγο τον πάγο”. Προς το παρόν συμφωνούμε στα σχόλιά μας, αλλά έχουμε ακόμα πολλά lives μπροστά μας, οπότε είμαι πεπεισμένη πως πολύ σύντομα θα παρακολουθήσετε την πρώτη μας τηλεοπτική διαμάχη!”

Η Τζένη αποκάλυψε ότι σιχαίνεται τους συμβιβασμούς σε κάθε επίπεδο: “Όταν βλέπω αδικία θα την πω, δεν κρατιέμαι, τσακώνομαι, δεν είμαι τόσο ζεν όσο νομίζεις, αν πειράξεις κάποιον και τον αδικήσεις, θα σ’ την πω. Επίσης δεν ξεχνάω. Μόνο όταν καταλάβω ότι μου λες ψέμματα, κάνω τη χαζή, κι αυτό γιατί έτσι κερδίζω χρόνο. Και δεν μου αρέσουν τα κομπλιμέντα, μόνο από τον άντρα μου τα θέλω.”
Η ίδια είπε ότι νιώθει τυχερή που συζητάει σχεδόν τα πάντα με τις κόρες της: “Νιώθω πολύ τυχερή που μπορούμε και συζητάμε σχεδόν για τα πάντα, από τις προσωπικές τους ανησυχίες μέχρι το αν τους αρέσει κάποιο αγόρι. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους. Τα σαββατοκύριακα που έρχονται οι φίλες τους στο σπίτι, τους αρέσει να μαγειρεύουν. Πειραματίζονται πολύ στα γλυκά.”

Τέλος η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε τι σκέφτεται όταν φοβάται: “Όταν φοβάμαι και έχω σφίξιμο στο στομάχι, λέω “αφέσου στην κατηφόρα από το τρενάκι του τρόμου, αφέσου να σε πάρει, απόλαυσέ το, αλλά μετά κατέβα και πήγαινε σε άλλο παιχνίδι, την σκοποβολή.”

Read More

And More