Η Β. Μπάρμπα μιλάει για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή της Μενεγάκη!

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εφημερίδα “Radar” για το αν θα βρίσκεται φέτος στο “Just the two of us”, για την μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για τον γάμο που δεν τη ενδιαφέρει πια, αλλά και τις μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας της!
Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να συμμετάσχει στο “Just the two of us” (αν ποτέ τελικά γίνει) γιατί είναι μία από τις καλύτερες παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης: “Το κομμάτι του τραγουδιού το φοβόμουν. Δεν το είχα τολμήσει ποτέ. Σκέφτηκα πως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος πρέπει να σπάει τους φόβους του για να μπορεί να βρει τα όριά του. Αποφάσισα να το δοκιμάσω. Και 3 live να μείνω αρκεί!”
Για την νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε: “Η Ελένη είναι πάντα η Ελένη. Όμορφη, γενναιόδωρη με τους καλεσμένους της… Τι αλλάζει; Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Είτε την δούμε πρωί είτε μεσάνυχτα, η Ελένη είναι λαμπερή, την αγαπάει ο κόσμος και δεν μπορεί να την αγγίξει τίποτα. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για το πρόσωπο με τα περισσότερα εξώφυλλα τα 5 τελευταία χρόνια.”
Όσον αφορά τον γάμο είπε: “Δεν σκέφτομαι τίποτα απ’ αυτά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η δουλειά ώστε να υπάρχει ασφάλεια για μένα και το παιδί. Μπροστά στην ανάγκη επιβίωσης όλα αυτά μου φαίνονται πολυτέλειες. Είμαι μια γυναίκα που έχει ζήσει χορτάτη ερωτική ζωή. Αυτό που προέχει τώρα είναι η δουλειά.”
Τέλος περιέγραψε τις μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας της: “Παιχνίδια με την μικρή, ένα κρασάκι με τους φίλους μου, να είναι η οικογένειά μου ευτυχισμένη, να μπορώ να γελάσω με ανθρώπους που αγαπάω, να έχει ο κόσμος όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Ο διπλανός είναι και δική μου οικογένεια.”

Read More

And More