M. Μπεκατώρου: ” Άμα αγαπήσω πολύ γίνομαι χαλί να με πατήσουν”

Η γνωστή παρουσιάστρια που αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε μέσα από το “Junior Master Chef” φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “People”και μίλησε για τον άντρα της, τη σύγκριση με την Ευγενία Μανωλίδου και το όνειρο που της έδωσε το 2011.

Η Μαρία Μπεκατώρου πάντα αισιόδοξη αναφέρθηκε στο δώρο που θα ζητούσε απο τον Άγιο Βασίλη και δήλωσε: “Αυτό που θα ζητούσα, λοιπόν είναι να έχουν υγεία οι δικοί μου άνθρωποι”.

Δεν θα ζητούσε μια εκπομπή στο Mega τo 2012: “Εκείνο που ήθελα να ζήσω, το έζησα. Την εκπομπή που ονειρευόμουν να κάνω, την έκανα ήδη”. δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θα ήθελε μια μόνιμη συνεργασία με το Μega; “Φυσικά και θα ήθελα μια μόνιμη συνεργασία. Και μακάρι, αυτή η μονιμότητα να έχει να κάνει με την ίδια παραγωγή και το 2012 να δούμε το Junior Master Chef 2 ” , ανέφερε.

Έχει ακούσει να την συγκρίνουν με την Ευγενία Μανωλίδου; “Ήμουν σίγουρη ότι θα γινόταν η σύγκριση, αλλά αυτό είναι άδικο και καθόλου σωστό, γιατί μιλάμε για την παρουσίαση δυο, εντελώς διαφορετικών πραγμάτων… Η Ευγενία έκανε το
Master Chef με τους ενήλικους, στο οποίο έπρεπε να είναι αυστηρή και να ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή. Και εγώ κάνω το Master Chef με τα παιδιά. ” δήλωσε.

Έχοντας έναν επιτυχημένο γάμο, θεωρεί ότι υπάρχουν μυστικά για να τα καταφέρει κάποιος
; “Φυσικά, το μυστικό, για όλες τις σχέσεις είναι η κατανόηση και η στωικότητα. Με τον Αντώνη είμαστε άνθρωποι που προσπαθούμε να μην πλήττουμε γιάτι ο γάμος χαλάει από την πλήξη και την ρουτίνα. “

Την έχει κουράσει που όλοι την ρωτάνε για το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει:
“Η αλήθεια είναι, ότι όταν σε ρώτανε συνέχεια είναι λίγο πιεστικό, γιατί δεν ξέρει ο καθένας για ποιο λόγο δεν έχει παιδί και εγώ δεν μπορώ να εξηγώ συνεχώς… Αυτή τη στιγμή, ακόμη και χωρίς ένα παιδί νιώθω ευτυχισμένη. Αν έρθει θα είναι ευλογία Θεού, ακόμη κι αν δεν έρθει όμως δεν θα τρελαθώ”, είπε.

Υπάρχουν πράγματα για τον εαυτό της που δεν έχει πει ποτέ; “Έιμαι επιπόλαιη, ουσιαστικά ειλικρινής και άμα αγαπήσω πολύ γίνομαι χαλί να με πατήσουν. Αν δεν συμπαθώ κάποιον απλά αδιαφορώ.”

Ο Αντώνης τι της ζητάει συχνότερα; “Τον τελευταίο καιρό αυτό που μου ζητάει είναι να με βλέπει πιο πολύ.”

Η Μαρία τι ζητάει από τον Αντώνη;
“Να μ’αγαπάει. Αλλά κι εγώ του το λέω και του το δείχνω. Τον αγκαλιάζω συνεχώς και
τον φιλάω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, να λέμε σ’ αγαπώ.”

Read More

And More