Μ. Μπεκατώρου: “Tώρα θα επιχειρήσω να κάνω ένα παιδί αλλά χωρίς υστερία”

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για την απόφασή της να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή της. Να προσπαθήσει να αποκτήσει ένα παιδί με τον αγαπημένο της σύζυγο Αντώνη “αλλά χωρίς υστερία”.

/

Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δήλωσε ότι σκέφτεται να κάνει εξωσωματική. Τώρα, σε συνέντευξή της, στο περιοδικό PEOPLE, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, διευκρινίζει:

“Πάντα ήθελα να γίνω μαμά αλλά όταν δεν έρχεται και περνούν τα χρόνια συμβιβάζεσαι με κάποιες καταστάσεις. Πάντα το ήθελα και πάντα θέλω αλλά δεν τον είχα κυνηγήσει. Τώρα θα το επιχειρήσω αλλά χωρίς υστερία”.

/

“Ο ερχομός ενός παιδιού είναι δύσκολο πράγμα, αλλάζει τις ισορροπίες στη σχέση. Όμως όταν το ζευγάρι έχει μια ωραία ισορροπία στη σχέση του, είναι καλό να έρχεται ένα παιδί. Εμείς με τον Αντώνη είμαστε πολύ καλά οι δυο μας, έρθει δεν έρθει ένα παιδί. Αυτό είναι το σημαντικό, γιατί τα παιδιά κάποια στιγμή μεγαλώνουν και κάνουν τη ζωή τους, όπως κάναμε κι εμείς και τότε μένεις και πάλι με τον σύντροφό σου”.

/

“Με αγαπούν πολύ τα παιδιά. Έχω μεγάλη υπομονή και τα παιδιά το αντιλαμβάνονται όταν ο άλλος έχει διάθεση να ασχοληθεί μαζί τους. Μπορώ να παίζω μαζί τους με τις ώρες, να βγάζουμε ιστορίες, να υποδυόμαστε ρόλους”…

/

Μιλώντας για τον σύζυγό της και το πόσο υποστηρικτικός είναι στις αποφάσεις της, η Μαρία Μπεκατώρου λέει: “Έχει μία παιδεία και μια καλλιέργεια που θαυμάζω και που αυτόματα τον κάνει πολύ ώριμο και αντικειμενικό στο να με βοηθήσει να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Σε ό,τι μου έχει πει μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει ποτέ έξω”…

Περισσότερα στο περιοδικό PEOPLE…

Read More

And More