Μ Μπεκατώρου: “Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ!”

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε ότι δεν φοβάται μην την συγκρίνουν με την Ευγενία Μανωλίδου στο Master Chef junior, αλλά και ότι η ίδια είναι πολύ καλή μαγείρισσα γιατί όπως ξέρουμε όλοι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ακόμη παραδέχτηκε ότι έκανε εκείνη την πρόταση γάμου, ότι νιώθει έτοιμη να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αλλά και ότι έχει κάνει μπότοξ και δεν ντρέπεται να το πει!

Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε στην εφημερίδα “Real life” ότι δεν θα ενοχληθεί αν την συγκρίνουν με την Ευγενία Μανωλίδου: “Δεν το σκέφτηκα ποτέ και δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνει σύγκριση γιατί είναι διαφορετικά concepts. Δεν θα ενοχληθώ αν μας συγκρίνουν, αλλά είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το μόνο κοινό είναι η μαγειρική και η κριτική επιτροπή.”

Η Μαρία είπε ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και πιστεύει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι: “Το λέω και στις φίλες μου που δεν έχουν παντρευτεί πως πρέπει να μάθουν να μαγειρεύουν. Ο άνδρας θέλει το φαγητό του” και συνέχισε μιλώντας για τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο: “Εκτός από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αγάπησε σε μένα, ήταν και η μαγειρική. Η πεθερά μου είναι καταπληκτική μαγείρισσα και έτσι με βρήκε έτοιμη. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, είναι μεγάλη ιεροτελεστία η προετοιμασία του φαγητού και το τραπέζι μιας και λέμε τα νέα μας, περνάμε τον χρόνο μας.”

Η ίδια αποκάλυψε ότι νιώθει έτοιμη να κάνει οικογένεια: “Είμαστε στη φάση που σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε ένα παιδάκι, χωρίς να μας καταβάλλει ΄άγχος και να τρελαινόμαστε. Νιώθω ολοκληρωμένη και απόλυτα έτοιμη. Δεν αισθάνομαι αγχωμένη για το αν θα γίνει. Εύχομαι να γίνει, θα χαρώ και θα είμαι ευτυχισμένη! Όμως και τώρα είμαι απόλυτα ευτυχισμένη!”

Τέλος παραδέχτηκε ότι εκείνη έκανε την πρόταση γάμου: “Εγώ την έκανα την πρόταση γάμου, μόνο που δεν πήρα δαχτυλίδι! Ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Ξέραμε ότι θέλουμε να ζήσουμε μαζί απλά ήταν λίγο δύσκολη η απόφαση μέχρι να παντρευτούμε. Ο γάμος ήρθε έπειτα από 7 χρόνια σχέσης. Νιώσαμε συνειδητοποιημένοι για την απόφασή μας και δεν το μετανιώσαμε ούτε για μια στιγμή.”

Read More

And More