Μπέττυ Μαγγίρα: Η σέξι εμφάνιση στο YFSF μετά την εγκυμοσύνη και πώς έχασε 13 κιλά!

Η Μπέττυ Μαγγίρα δηλώνει παίζει, τραγουδάει, χορεύει και τα κάνει όλα εξίσου καλά! Η ίδια δηλώνει παρουσιάστρια καθώς, όπως υποστηρίζει, μπορεί να παρουσιάσει τα πάντα. Προς το παρόν την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή μέσα από το Your Face Sounds Familiar να κάνει show και να ενσαρκώνει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Εκτός από τις εκπληκτικές όμως μιμήσεις της μας έχει τραβήξει την προσοχή και το καλλίγραμμο κορμί της. Όχι γιατί δεν ήταν πάντα σέξι και με άψογες αναλογίες αλλά γιατί την είδαμε λίγο μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της να έχει επανέλθει πλήρως. Η Μπέττυ αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly όλα τα fitness μυστικά της για το πώς έχασε 13 κιλά σε τρεις μήνες!

/

“Δεν έκανα ιδιαίτερη προσπάθεια. Έτρωγα τα πάντα γιατί θήλαζα.. Βοηθά και ο σωματότυπος μου. Επιπλέον είμαι σε εγρήγορση. Τα νεύρα και το άγχος καίνε το λίπος”, δήλωσε στον Πάνο Γιαννακόπουλο.

“Το φούσκωσε ξεφούσκωσε χαλαρώνει το κορμί σου. Μετά το πρώτο μου παιδί βέβαια το σώμα μου έγινε καλύτερο”, αναφέρει παρακάτω ενώ τονίζει πως δεν έχει αντοχές για τρίτο παιδί.

/

Όσον αφορά για το πως είναι η ζωή στο σπίτι με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη να περιβάλλεται από τρεις γυναίκες, η Μπέττυ δήλωσε: “Όλοι οι άντρες στην αρχή προτιμούν αγόρι για να δουν την συνέχεια του εαυτού τους. Όταν όμως κάνουν το κορίτσι, θέλουν μόνο κορίτσια. Στην αρχή ήθελα κι εγώ αγοράκι. Η Ανδριάνα είναι φανταστικό παιδί. Όταν είδα πόσο αγγελικό πλάσμα είναι φοβήθηκα μην βγάλω έναν… Ταλιμπάν και χαλάσει τις ισορροπίες.”

Τέλος, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει botox. “Ήμουν από τις πρώτες που το παραδέχτηκαν δημόσια. Σιγά που θα το έκρυβα! Φαινόταν το μέτωπό μου ακούνητο και θα έλεγα “είναι το φυσικό μου”;

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly

Read More

And More