Π. Μπουγιούρης : “Θα ήθελα, αλλά δεν μπορώ να απατήσω, δεν έχω το θράσος”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε χθες το βράδυ την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για την σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου, την αποχώρησή του από τα “Μυστικά της Εδέμ” αλλά και για τον αν έχει κάνει ποτέ απιστία σε μια γυναίκα…
Για την αποκάλυψη της σχέσης του στο “Μες την καλή χαρά” με την γνωστή ηθοποιό και την άρνησή της να το παραδεχτεί, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είπε : “Το έκανα πολύ ειλικρινά. Η υπόληψη μιας γυναίκας είναι πιο σημαντική από αυτή ενός άνδρα, οπότε, αν μια γυναίκα θέλει να την προστατεύσει με τον τρόπο της, δεν θα πω κάτι και δεν θα την διαψεύσω”.
Στη συνέχεια μίλησε για τον αν έχει απατήσει ποτέ μια γυναίκα : “Το αποφεύγω, δεν μπορώ να το κάνω. Θα ήθελα να έχω αυτό το θράσος αλλά δεν μπορώ. Πάντα ήμουν μετρημένος, όταν ήμουν σε δημόσιο χώρο και πριν γίνω γνωστός. Δεν μου άρεσε ούτε να προκαλώ ούτε να κάνω ιδιαίτερη αίσθηση. One night stand έχω κάνει..”
Τέλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την γνωστή σειρά του “Μega” : “Πέντε μήνες πριν τελειώσει η δεύτερη σεζόν αισθάνθηκα ότι δεν είχα κουράγιο και από άποψη σωματικής κούρασης αλλά και καλλιτεχνικά. Δεν μετάνιωσα που έφυγα δεν μπορώ να ξέρω πως θα γινόταν αν δεν έφευγα. Πολλοί πίστεψαν ότι την ψώνισα και στεναχωρήθηκα. Οφείλω την καριέρα μου σε ένα κανάλι που με στήριξε πολύ.”

Read More

And More