Η εξομολόγηση της Μπουλέ στη Μενεγάκη για τον Αρναούτογλου!

Η Νάντια Μπουλέ έκατσε σήμερα στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το τραγούδι, την τηλεόραση και τις συμβουλές του Γ. Αρναούτογλου!

Για το τραγούδι είπε: “Στην αρχή το τραγούδι το είχα πιο παραπεταμένο. Από πέρσι, όμως, έφτιαξα έτσι τις συνθήκες ώστε να έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μου. Με τη μουσική όμως ασχολήθηκα από μικρή, στην πορεία, όμως, οι χρόνοι μου ήταν αρκετά περιορισμένοι και δεν μπορούσα να ασχοληθώ ιδιαίτερα… Ο Γρηγόρης ήθελε στο πρωινό να τραγουδάω κάθε μέρα αλλά αυτό δεν γινόταν, γιατί πίστευα πως θα κούραζε το κοινό. Το τραγούδι το αγαπάω πολύ και νομίζω φαίνεται όταν τραγουδάω”.

Για το γάμο: “Δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Αλλά επειδή μεγάλωσα σε μία οικογένεια χωρισμένων γονιών και όπως όλα τα παιδιά που έχουν παρόμοια βιώματα, έτσι και εγώ πιστεύω πως έχω έναν επιπλέον φόβο, o οποίος δεν είναι αναγκαστικά κακός, γιατί σε κάνει λίγο πιο πονηρεμένο στον τρόπο που χειρίζεσαι μία σχέση και πιο προσεκτικό στις επιλογές των ανθρώπων που βάζεις στη ζωή σου”.

Για τον έρωτα: “Όταν είσαι ερωτευμένος σε καμία περίπτωση δεν βλέπεις καθαρά. Όλο το συναίσθημα του τρελού έρωτα, το οποίο ευτυχώς έχω νιώσει και εγώ, θολώνει τα πράγματα και είναι απολύτως λογικό. Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα μπαίναμε και σε σχέσεις. Αυτός ο τρελός έρωτας όμως μετά από ένα διάστημα περνάει και βλέπεις όλα τα πράγματα καθαρά”.

Η Νάντια δεν άφησε ασχολιάστα και τα κιλά της: “Στα κιλά μου είμαι χαμηλά όταν είμαι στεναχωρημένη ή όταν τρέχω πολύ με τη δουλειά. Αυτή την περίοδο είμαι στην κατηγορία της δουλειάς”.

Για τα σχόλια που ακούστηκαν για την πρόταση που δέχθηκε από τον ΑΝΤ1 για το Top Chef: “Άκουσα πράγματα τα οποία με εξέπληξαν δυσάρεστα, γιατί ενώ έλειπα ένα χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ξαφνικά δέχθηκα αυτή την πρόταση, η οποία ήταν πάρα πολύ καλή, άρχισα να ακούω διάφορα για μένα. Όλοι οι άνθρωποι που κινούνται σʼ αυτό το χώρο ξέρουν πώς λειτουργεί ο χώρος και πώς όσα ακούστηκαν δεν έχουν κάποια βάση. Ο κόσμος όμως που δεν τα γνωρίζει αυτά, δεν ήξερα πώς θα τα δεχθεί.

Πέρα από το δικό μου συναίσθημα, όμως, το να λένε “της έδωσαν τη δουλειά γιατί ο Λάτσιος είναι φίλος με τον Αρναούτογλου» δεν είναι προσβλητικό μόνο για μένα αλλά και για τον κο Λάτσιο. Μειώνουν τη θέση που έχει αλλά και την πορεία του μέχρι τώρα. Όσα ακούστηκαν για μένα και την πρόταση που δέχθηκα από τον ΑΝΤ1, δεν με ενόχλησαν γιατί ήξερα πως θα άκουγα περισσότερα αν πήγαινα στο Mega. Άρα δεν θα μπορούσα να αποκλείσω τον ΑΝΤ1 και το Mega γιατί είναι τα δύο μεγάλα κανάλια της χώρας. Δεν θα είχα άλλες επιλογές, αν έλεγα όχι σε αυτά. Όταν άρχισα να παραπονιέμαι για όσα έλεγαν για μένα και να αναρωτιέμαι γιατί τα λένε, ο Γρηγόρης μου είπε απλά “καλώς ήρθες στον κόσμο της τηλεόρασης”. Και είχε δίκιο”.

Read More

And More