Σε ποιο διαγωνισμό ήταν παρουσιάστρια η Νάντια Μπουλέ;

ToTriumphInspirationAward, ο διαγωνισμός με τη μεγαλύτερη φαντασία και δημιουργικότητα, παρουσίασε και φέτος ένα μοναδικό show, με δημιουργίες νέων σχεδιαστών. Συνδυάζοντας το θέμα του με την επέτειο των 125 χρόνων Triumph, κατάφερε να εκθειάσει μέσα από τις καινοτόμες ιδέες των νέων σχεδιαστών, τη γυναικεία υπόσταση, που αποτελεί μοναδικό παράγοντα για την επιτυχημένη της πορεία τόσα χρόνια. «125 yearsofcelebratingwomen» λοιπόν και το ταξίδι ξεκίνησε…

Στις 7 Απριλίου, ο ελληνικός τελικός φιλοξενήθηκε σε έναν industrial χώρο, στο Guzel, όπου διεξήχθη ένα catwalk άκρως πρωτότυπο. Ένας πολυεπίπεδος χώρος και μια παρουσίαση πιο θεατρική και ανατρεπτική από ποτέ, έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Τα ανατρεπτικά σχέδια των νέων δημιουργών πλαισιώθηκαν με υπέροχο maquillage από τον επίσημο MakeUpArtist της MaybellineNewYork, Γρηγόρη Πυρπύλη που εφαρμόζοντας τις νέες τάσεις στο maquillage για την άνοιξη- καλοκαίρι 2011 εστίασε στις λαμπερές βάσεις και στο έντονο βλέμμα!
Τα χτενίσματα των μοντέλων έγιναν από τον Νικόλα Βιλλιώτη, επίσημο HairStylist της Garnier που κατάφερε να αποτυπώσει με τρόπο ευφάνταστο το στυλ και την ιδέα του κάθε σχεδιαστή στα μαλλιά του μοντέλου που τον εκπροσώπησε.
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, απαρτιζόταν και φέτος από γνωστά πρόσωπα του χώρου της μόδας: Ορσαλία Παρθένη, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, GenevieveMajari όπως και από τον Διευθυντή Πωλήσεων της Triumph.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Νάντια Μπουλέ, που πραγματικά ενσάρκωσε αυτό ακριβώς που πρεσβεύει ο διαγωνισμός…ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν αστείρευτο ταλέντο και ικανότητα.

Read More

And More