Ν. Μπουλέ στο TLIFE: “Έχω κάνει ψυχανάλυση και ήταν από τα πιο χρήσιμα, που έκανα στη ζώη μου”!

H Nάντια Μπουλέ που, αυτό το διάστημα, όλοι θαυμάζουμε για την εξαιρετική επίδοσή της στο Dancing, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE μίλησε για όσους έχει ξεχωρίσει στο σόου, τον γάμο και την ψυχανάλυση. Παρόλο που η ίδια δεν αναφέρει ποιον θεωρεί φαβορί, καθώς δεν πιστεύει σ’ αυτά, αποκαλύπτει με ποιον διαγωνιζόμενο έχει δεθεί περισσότερο κι αποκαλύπτει αν θα δεχόταν να συνυπάρχει σε σχέση, με κάποιον που θα την καταπίεζε!

Γιατί είχες αρνηθεί να συμμετάσχεις στο ”Dancing with the stars”; ”Φέτος που μου έγινε η πρόταση στην αρχή απάντησα αρνητικά, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις με εμφανίσεις στο ”Ηalf Νote”. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας έπεφτε σε ημέρα που είχα live οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να έχω συμμετοχή κι είχα απαντήσει αρνητικά. Μετά όμως, η πρεμιέρα, για διάφορους λόγους της παραγωγής, μετατοπίστηκε για μια εβδομάδα μετά, οπότε και ξανασυζητήσαμε το ενδεχόμενο κι αποφασίσαμε να είμαι”.

Τι ήταν αυτό που σε παρακίνησε τελικά να συμμετάσχεις; ”Ο λόγος που με παρακίνησε είναι αφενός το αντικείμενο, που είναι πολύ ευχάριστο και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για εμάς, που δεν ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον χορό, να ξεδώσουμε. Επίσης, όλο αυτό συνδυάζεται μ’ έναν πολύ καλό σκοπό. Πέρσι μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα και φέτος νομίζω ότι θα είναι εξίσου καλή η συμμετοχή”.

Αντιμετωπίζεις δυσκολίες στις πρόβες; ”Είναι πολύ κουραστικό σωματικά, γιατί τους τελευταίους 6 μήνες είχα και τα γυρίσματα του ”Top chef”, οπότε δεν προλάβαινα να κάνω καθόλου γυμναστική… και είναι πραγματικά απαιτητικό σωματικά, οπότε έπρεπε γρήγορα, να συνηθίσει το σώμα μου σ’ εντατικούς ρυθμούς. Ταυτόχρονα όμως είναι και πάρα πολύ διασκεδαστικό!”

Έχεις άγχος στα live; ”Στα live έχω άγχος, κυρίως για να μην απογοητεύσω τον παρτενέρ μου, τον Θάνο, γιατί μέσα στην εβδομάδα προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε να κάνουμε πρόβες. Αυτό είναι το άγχος μου αλλά περιορίζεται εκεί και μου φεύγει πριν βγούμε στη σκηνή για να χορέψουμε”.

Ποιος είναι ο πιο αυστηρός από τους κριτές; ”Αυτό έχει να κάνει με το live και την χορογραφία. Δεν νομίζω ότι κάποιος έχει τον ρόλο του πιο αυστηρού. Γενικά τα σχόλιά τους είναι πολύ βοηθητικά και μας παρακινούν ώστε κάθε εβδομάδα να γινόμαστε καλύτεροι”.

Θεωρείς τον εαυτό σου φαβορί; Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος που να τον θεωρείς; Σ’ αυτό το σόου δεν υπάρχουν φαβορί και δεν υπάρχουν και outsider. Κάθε εβδομάδα ξεκινάμε όλοι από το μηδέν, διότι είναι χοροί που δεν τους γνωρίζουμε οπότε όλοι, κάθε Δευτέρα που ξεκινάμε να μάθουμε τον καινούργιο χορό, ξεκινάμε από τη βάση. Άρα σε καμία περίπτωση δεν με θεωρώ φαβορί, αλλά γενικά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πω ότι κάποιος είναι φαβορί”.

Ξεχωρίζεις, όμως, κάποιον από το σόου; ”Εμένα μ’ αρέσουν πάρα πολλοί. Μ’ αρέσει ο Αργύρης Αγγέλου, ο Κώστας Μαρτάκης, μου άρεσε πολύ και ο Γιώργος Χρανιώτης, η Νατάσα Καλογρίδη. Γενικά μου αρέσουν διάφοροι, ο καθένας για το κομμάτι του.”

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους διαγωνιζόμενους; ”Με όλους είναι πάρα πολύ καλές οι σχέσεις μου! Και τους περισσότερους, μάλιστα, δεν τους γνώριζα προσωπικά πριν ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες και χαίρομαι που κατάφερα να γνωρίσω ανθρώπους από άλλους χώρους, όπως είναι η Νατάσα κι ο Αργύρης”.

Με ποιους έχεις δεθεί περισσότερο; ”Αυτή που μου φάνηκε ενδιαφέρουσα σαν χαρακτήρας, είναι η Νίκη Ξάνθου και μάλιστα, τυχαίνει να είμαστε και ίδιο ζώδιο – Ζυγός! (γέλια) Το διάστημα που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε επειδή συναντιόμασταν και στις πρόβες πολύ συχνά, μου ήταν πάρα πολύ συμπαθητική ιδιοσυγκρασιακά.. σαν τύπος ανθρώπου!”

Οι σχέσεις σου με τον παρτενέρ; ”Πώς είναι oι σχέσεις μου με τον Θάνο; Με τον παρτενέρ μου οι σχέσεις μας είναι πλέον… Τι να πω; Καθημερινές! (γέλια) Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος τις τελευταίες εβδομάδες. Τον βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και γι’ αρκετές ώρες, πολύ περισσότερο από ότι βλέπω τους φίλους μου, τους δικούς μου ανθρώπους, τους γονείς μου. Είναι πολύ καλό παιδί και ωραίο το αντικείμενο, με το οποίο ασχολούμαστε, οπότε είμαστε ορεξάτοι. Δεν βαριόμαστε όσες ώρες κι αν περνάμε μαζί.”

Σε είδαμε σε μια αυθόρμητη στιγμή σου, από ενθουσιασμό, να φιλάς τον Γιάννη Λάτσιο. Σ’ ενόχλησε που σχολιάστηκε αρνητικά αυτό; ”Όχι, αλοίμονο. Έχω ακούσει πολύ χειρότερα! (γέλια) Δεν μ’ ενόχλησε καθόλου και δεν νομίζω ότι όσοι παρακολούθησαν το Live το πήραν αρνητικά. Όλοι γέλασαν πολύ, ήταν εντελώς αυθόρμητη αντίδραση. Δεν νομίζω ότι πρέπει, να καθόμαστε ν’ απολογούμαστε για κάθε αυθόρμητη κίνηση που κάνουμε. Αλοίμονο! Μετά, στο τέλος, δεν θα πρέπει να κάνουμε τίποτα!”

Επόμενα επαγγελματικά βήματα; ”Ένα από τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα, είναι ότι στις 29 Απριλίου θα είμαστε στον Μύλο, με τον Παναγιώτη Καλλατζόπουλο και την Ορχήστρα του Δρόμου κι αυτό που παρουσιάσαμε στην Αθήνα στο Half Note, θα πάμε να το παρουσιάσουμε και στη Θεσσαλονίκη. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, γιατί πρόκειται για δικό τους ρεπερτόριο. Προς το παρόν αυτό. Δεν έχω μπει στη διαδικασία ”πίεσης” και χρονικού πλαισίου στο κομμάτι της μουσικής. Όσον αφορά σε κάποιον δικό μου δίσκο… Αν νιώσω ότι έχω στα χέρια μου υλικό το οποίο θα θέλω να βγει προς τα έξω, θα το προσπαθήσω”.

Έχεις κάνει ποτέ ψυχανάλυση; ”Έχω κάνει, ναι! Και νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Μόνο καλύτερος άνθρωπος μπορείς να γίνεις μέσα από τέτοιες διαδικασίες! Ανακαλύπτεις και γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου. Σε οποιονδήποτε άνθρωπο με ρωτούσε, θα συνέστηνα, είτε έχει θέματα με τον εαυτό του, τα οποία τον πιέζουν είτε όχι, να το κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του”.

Τι σήμαινει για ‘σένα ευτυχία και τι επιτυχία; ”Ευτυχία για ‘μένα είναι να μπορείς ν’ απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, ό,τι κι αν είναι αυτό, την στιγμή που σου συμβαίνει, και να μπορείς να συνδυάζεις αρμονικά την προσωπική σου ισορροπία με τα όνειρα και τους στόχους σου. Να υπάρχει ισορροπία στη ζωή σου, στην προσωπική και την επαγγελματική. Το ίδιο είναι για ‘μένα και η επιτυχία. Να υπάρχει δηλαδή, ηρεμία στην προσωπική ζωή και ισορροπία, έχοντας όμως την ίδια στιγμή όνειρα, δημιουργικά κι επαγγελματικά”.

Είσαι υπέρ ή κατά του γάμου και της οικογένειας; Θα ήθελες να δημιουργήσεις τη δική σου; ”Στις γυναίκες αυτό προκύπτει πάρα πολύ έντονα, όταν γνωρίσουν τον άνθρωπο που θα τους το ”ξυπνήσει” αυτό, σαν συναίσθημα. Το κομμάτι δηλαδή της οικογένειας… Εμένα μου αρέσει πολύ η οικογένεια – αλλά ταυτόχρονα με φοβίζει, το να μπορέσει μια οικογένεια να στηθεί σωστά και να κρατηθεί μέσα στον χρόνο – επειδή όμως, πιστεύω πάρα πολύ στην δύναμη που έχει, στο πόσο μπορεί να σε στηρίξει και να σε βοηθήσει, ώστε να είσαι ένας ευτυχής άνθρωπος, αισθάνομαι ότι κάποια στιγμή θα προκύψει και σαν ανάγκη στη ζωή μου.

Στο μυαλό μου συνδέω πάντα τον γάμο με το κομμάτι του παιδιού, της οικογένειας. Θα ήθελα δηλαδή να παντρευτώ, αν ήθελα να αποκτήσω παιδί”.

Πώς βλέπεις τις ανθρώπινες σχέσεις στις μέρες μας και πώς κρίνεις την νοοτροπία κάποιων αντρών, να κρατάνε τις γυναίκες ”δέσμιες” σπίτι σε μια τόσο δημοκρατική κι ελεύθερη εποχή; Οι ανθρώπινες σχέσεις στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολες. Προσπαθούμε να ισορροπίσουμε τα θέλω και τα συναισθήματά μας, οι άντρες με τις γυναίκες, και πολλές φορές δημιουργείται μια ανισορροπία σε όλο αυτό. Έχουν αλλάξει πολύ και τα δεδομένα, έχουν αλλάξει τα ”θέλω” των δύο φύλων και διανύουμε μια περίοδο που προσπαθούμε λίγο, να τα ξαναβρούμε. Εγώ πάντως είμαι πολύ παραδοσιακή στο θέμα των σχέσεων. Μου αρέσει ο παραδοσιακός τρόπος, κατά τον οποίο ένας άντρας ξεκινά να προσεγγίσει μια γυναίκα, καθώς και το γεγονός ότι κάνουν κι οι δύο μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν τη σχέση τους καλή”.

Eσύ, θα συμβιβαζόσουν, όμως, αν βρισκόσουν σε παρόμοια θέση; ”Αν μια γυναίκα αισθάνεται καλά και της αρέσει να είναι αφιερωμένη στο κομμάτι της οικογένειάς της και του σπιτιού της, και τυχαίνει αυτό να αρέσει και στον σύζυγό της, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τώρα αν μιλάμε για τις περιπτώσεις, που μια γυναίκα θέλει να είναι δημιουργική και να δουλεύει, και πιέζεται ή αναγκάζεται να καθήσει στο σπίτι λόγω του άντρα της, προφανώς και είμαι πολύ αντίθετη, γιατί κι εγώ δεν έχω μάθει σ’ αυτό το μοντέλο ζωής.

Αυτή τη στιγμή το βλέπω από απόσταση… Φαντάζομαι πως αν μια μέρα κάνω οικογένεια, θα θέλω για κάποιο διάστημα να είμαι δίπλα σ’ αυτή. Επειδή όμως, με ξέρω σαν άνθρωπο και γνωρίζω ότι δεν μπορώ να καθήσω – έχω στο μυαλό μου συνέχεια πράγματα και όνειρα και θέλω να τα κάνω πράξη – δεν μπορώ εύκολα να κάθομαι και να μένω άπραγη. Θέλω να έχω ενδιαφέροντα. Νομίζω ότι μακροπρόθεσμα θα με πίεζε μια τέτοια κατάσταση, αν ο άντρας μου ήταν προς αυτήν την κατεύθυνση και δεν σεβόταν τα δικά μου θέλω. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ, γιατί μπορεί να κάνω παιδιά και μετά να μην επιθυμώ να ασχοληθώ με τίποτα άλλο στη ζωή μου”.

Είσαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο; ”Αυτή την περίοδο είμαι πολύ απασχολημένη με το ”Dancing…”!”

Περισσότερη Νάντια Μπουλέ εν δράσει, στην μικρή μας οθόνη και σε special μουσικές σκηνές!

Read More

And More