Ν. Μπουλέ: Ποια είναι η νέα της πρόκληση μετά την παρουσίαση, τον χορό και το τραγούδι;

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι της αρέσουν οι προκλήσεις και οτιδήποτε νέο την εξιτάρει αφάνταστα… Άλλωστε δεν είναι είναι λίγες οι φορές που το έχει αποδείξει. Τραγουδάει ωραία, χορεύει ωραία, παρουσιάζει! Δεν χωράει αμφιβολία ότι θα ποζάρει και καλά!

Tραγουδώντας το “I can’t fall in love”

Eντυπωσιάζοντας στο Dancing “With The Stars!”

Και τώρα έχει γυρίσει στα παλιά της λιμέρια, αυτά της παρουσίασης και κάθε πρωί μας λέει, “Elatte” μαζί με τον Θανάση Πάτρα στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1.

H νέα της πρόκληση λοιπόν είναι η φωτογράφηση για τη διαφημιστική καμπάνια μεγάλης εταιρείας ρούχων κι αναμένεται να μας εντυπωσιάσει ακόμη μια φορά με τις επιδόσεις της.

Σύμφωνα με την Espresso, η Νάντια είπε το “ναι” και έτσι είναι το πρόσωπο της κεντρικής καμπάνια μεγάλης εταιρείας ένδυσης! Είναι ολοφάνερο άλλωστε το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της ξανθιάς παρουσιάστριας που κεντρίζει τα βλέμματα. Η προσπάθειά της λοιπόν τώρα θα είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού και να την ακολουθήσει στη μόδα.

Η Νάντια λοιπόν αποδέχτηκε την πρόταση της εταιρείας ενδυμάτων Sarah Lawrence και σύντομα θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιάς της. Έτσι η παρουσιάστρια με άνεση μοντέλου θα φορέσει από φορέματα μέχρι και σπορ σύνολα, τα οποία τονίζουν πολύ τη θηλυκότητα αλλά και τη φινέτσα κάθε γυναίκας και θα φωτογραφηθεί προβάλλοντάς τα.

Η εταιρεία ρούχων την επέλεξε να λανσάρει τη χειμωνιάτικη κολεξιόν της, αφού τα ρούχα της μπορούν να φορεθούν ολες τις ώρες και απ’όλες τις γυναίκες. Με λίγα λόγια εξυπηρετεί τη σύγχρονη γυναίκα που έχει φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά θέλει να είναι και κοκέτα.

Αναμένουμε να δούμε λοιπόν τη Νάντια σε νέες πόζες λοιπόν!

Read More

And More