Ν. Μπουλέ: “Στις σχέσεις μου δεν λειτουργώ με την λογική!”

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση έκανε η Νάντια Μπουλέ και μίλησε για τις σχέσεις, τους φόβους, τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Η παρουσιάστρια του “Black out” δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από την εμπειρία της στο παιχνίδι και ανέφερε πως την ενδιαφέρει να βγαίνει κάθε φορά ένα καλό αποτέλεσμα.
Στις σχέσεις της βασανίζει η βασανίζεται;
“Το ζω το δράμα μου, βιώνω την όλη κατάσταση έντονα. Με όλο μου το συναίσθημα, φαντάζομαι άθελά μου έχω πληγώσει ανθρώπους στη ζωή μου και έχω αντίστοιχα νιώσει πολύ πληγωμένη από λάθος συμπεριφορές” δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”.

Ποια είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άντρας για να σκεφτεί να κάνει κάτι μαζί του;

“Δεν σκέφτομαι τίποτα, απλώς νιώθω. Στις σχέσεις μου δεν λειτουργώ με τη λογική. Δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει έρωτας με ορθολογιστικά κριτηρία”, ανέφερε.

Το σκοτάδι το φοβάται;
“Όταν ήμουν μικρή το φοβόμουν πάρα πολύ. Μεγαλώνοντας όχι τόσο αν και επειδή δοκίμασα να μπω στο δωμάτιο του “Black out”, άλλαξε η ψυχολογία μου και φοβήθηκα πολύ”, εξομολογήθηκε.

Πως είναι η εμπειρία του “Black out” είναι ευχαριστημένη;
“Πολύ γιατί αυτό το project έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ήθελα να αρέσει στον κόσμο. Είναι ένα concept πολύ δυνατό του οποίου όλα τα χαρακτηριστικά πρέπει να δέσουν για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα”, είπε.

Τέλος, η Νάντια ανέφερε πώς νιώθει όταν γράφουν και λένε για την προσωπική της ζωή: “Όταν είσαι στο χώρο πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι μπορεί και να σου συμβεί… Όταν έχεις μια σχέση πρέπει να τη ζεις και ποτέ δεν μπήκα να περιοριστώ έχοντας τον φόβο μη τυχόν γράψει κάποιος”, εξομολογήθηκε.

Δες φωτογραφίες από τα backstage:

Read More

And More