Α. Μπουρδούμης στο TLIFE: ”Ο γάμος είναι ένα πάρτι!”

Για τα επαγγελματικά του βήματα, την πρόταση να συμμετέχει σε ριάλιτι χορού και το ενδεχόμενο του γάμου, μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός, αν και βρισκόταν στο Αγρίνιο για παραστάσεις με το θεατρικό θίασο, όπου συμμετέχει, έκανε ένα μικρό διάλειμμα και μίλησε για όλους και για όλα.

Αν και ο ίδιος, προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ στις προσωπικές του σχέσεις, δεν δίστασε να μιλήσει για το ενδεχόμενο του γάμου, της οικογένειας και τον ερχομό ενός παιδιού.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, φαίνεται να είναι πολύ θετικός στην ιδέα του γάμου. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι κυρίως η συντροφικότητα και όχι ο γάμος, ως κοινωνική σύμβαση. ”Όλοι οι άνθρωποι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο του γάμου, αλλά κυρίως στη συντροφικότητα. Ο γάμος καθεαυτός”, όπως τόνισε ”είναι ένα πάρτι, κάτι πολύ τυπικό”.

Ωστόσο, προς το παρόν ο ίδιος, δεν βιάζεται να δημιουργήσει οικογένεια. ” Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι θα έλεγε όμως, στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας;

” Όποιος πει ότι δεν θα κάνει παιδί λόγω της κρίσης, απλά ψάχνει δικαιολογία γιατί πραγματικά δεν θέλει να κάνει παιδί. Εγώ θεωρώ ότι το παιδάκι δεν είναι εμπόδιο. Γιατί να είναι, τι κάνει; Θα φάει το γαλατάκι του, μια χαρά θα είναι. Μέχρι να μεγαλώσει και να πάει σχολείο, έχουμε μέλλον”, είπε.

Ο ίδιος πάντως, εμφανίζεται πολύ προσγειωμένος όσον αφορά στο θέμα της κρίσης και δήλωσε ότι νιώθει πολύ τυχερός που έχει δουλειά. ”Όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα και προσπαθεί να κάνει κουμάντο στα έσοδά του, που είναι πολύ λιγότερα από άλλες χρονιές. Εγώ είμαι φέτος, από τους τυχερούς στο επάγγελμά μου, δουλεύω στο θέατρο και την τηλεόραση. Αλλά πάντα πρέπει να κρατάμε χαμηλό προφίλ και να μην ανοιγόμαστε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα σόου ”Just the two of us” και ”Dancing with the stars’, ο Αλέξανδρος είπε πως, παρόλο που του έγινε προσέγγιση να συμμετέχει, αρνήθηκε.

Τέλος, φαίνεται ότι ο ίδιος βρίσκεται σε καλή επαγγελματική περίοδο, καθώς πέρα από τη ”Ζωή της άλλης”, συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση ”Λεωφορείο ο Πόθος”. ”Η παράσταση έρχεται στην Αθήνα 16 Φεβρουαρίου και για ενάμιση μήνα, στο θέατρο ”Ιλίσια Ντενίση”. Ένα πολύ σπουδαίο έργο στο οποίο θα ήθελε κάθε ηθοποιός να παίξει. Είμαι πολύ χαρούμενος που υποδύομαι τον Stanley Kowalski και δίπλα μου έχω τη δασκάλα μου, Κάτια Γέρου”, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More