Kim Kardashian: Παραλίγο να πέσει στη σκηνή των MTV Awards! Φωτογραφίες

Ούτε που φανταζόταν τι θα μπορούσε να συμβεί όταν επέλεξε αυτό το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με την τεράστια ουρά για να βρεθεί στα MTV Awards που έγιναν στη Φρανκφούρτη η Kim Kardashian.
H γνωστή τηλεπερσόνα έφθασε στην εκδήλωση με τον αγαπημένο της Kanye West και περπάτησε στο κόκκινο χαλί και πόζαρε με το ιδιαίτερο φόρεμα. Ωστόσο, δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα και η αμήχανη στιγμή της βραδιάς δεν άργησε να έλθει, όταν παραπάτησε και πήγε να πέσει.

/

Όλα ξεκίνησαν όταν η Kim ετοιμαζόταν να βγει στη σκηνή για να παρουσιάσει το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού που κέρδισε η Καναδή Carly Rae Jepsen. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά της για να ανέβει on stage, η Kim βγήκε με αέρα ντίβας και δεν πρόσεξε την ουρά του φορέματος, που μπλέχτηκε στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και παραλίγο να την κάνουν να πέσει.

/

Ψύχραιμη, όπως πάντα, η Kim αφού βρήκε την ισορροπία της σταμάτησε για λίγο, ξεμπέρδεψε το φόρεμά της και έφθασε με ασφάλεια στο κέντρο της σκηνής. Βέβαια, μετά οι κινήσεις της ήταν περιορισμένες για να αποφύγει και νέο ατύχημα.

/

Read More

And More