Δες ποιοι συνεχίζουν τα μπάνια τους στη Μύκονο!

Μπήκαμε στον Σεπτέμβρη αλλά κάποιοι επώνυμοι απ’ ότι φαίνεται δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα και να μπουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Συνεχίζουν να κάνουν βουτιές στη θάλασσα, να μαυρίζουν αλλά και να περνάνε όμορφες στιγμές στο νησί των ανέμων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αφού μπορούν γιατί να μην χαρούν λίγο ακόμα τον καυτό ήλιο της Μυκόνου;
Τα μπάνια της στη Μύκονo συνεχίζει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς της. Η ίδια βρίσκεται στο νησί των Ανέμων μαζί με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη που την προσέχει πολύ. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και την χαρά της που θα δώσει στον 3χρονο γιο της ένα ακόμα αδερφάκι.

Τις διακοπές του στη Μύκονο κάνει και ο Μάκης Τσέλιος. Ο γνωστός σχεδιαστής βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και απολαμβάνει τις διακοπές του με καλούς του φίλους. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να κάνει με την παρέα του τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού.

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μαζί με την σύζυγό του κάνει στο Αιγαίο ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Jean Allen Boumsong. Ο γνωστός αθλητής, λίγο πριν επιστρέψει στο γήπεδο, έκανε βόλτες στα Ματογιάννια και διασκέδασε μαζί με την γυναίκα του.

Τη Μύκονο διάλεξε για τις διακοπές της και η Χρυσάνθη Ραψομανίκη. Η κοσμική κυρία που έχει ασχοληθεί για χρόνια με το χώρο της διαφήμισης έκανε τις βουτιές της στην παραλία της Ψαρρούς. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην παραλία με ένα σέξυ μαγιώ.

Τέλος, στο κυκλαδίτικο νησί ήταν και το μοντέλο Νίκος Αναδιώτης μαζί με την παρέα του.

Read More

And More