H βαριά καταδίκη του Πακιστανού για την κτηνώδη κακοποίηση της Μυρτώς – Τι είπε η μητέρα της για την απόφαση

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο στη Σύρο, έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή του δράστη και αποφάσισε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 25 έτη και ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση που πήρανε οι δικαστές και τους ευχαριστώ πολύ. Η χαρά μου βέβαια μετριάζεται, γιατί εγώ θα πρέπει να γυρίσω στη Λάρισα και εκεί να εξακολουθήσω να βλέπω το παιδί μου στην κατάσταση που είναι και να ελπίζω ότι κάποια στιγμή, μπορεί να γίνει λίγο καλύτερα είπε η μητέρα της Μυρτώς, αμέσως μετά.

Σε όλη τη δίκη ήταν όρθια, ακριβώς πίσω από το Πακιστανό δράστη. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί, εκείνη απάντησε: ”Ήθελα να δω το βλέμμα του, όπως ήταν εκείνη την ημέρα. Αλλά δεν το είδα… Ήταν πολύ καλά δασκαλεμένος. Να αποφεύγει όλες τις ερωτήσεις…”

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Κουσιουρης, είπε ότι η απόφαση του δικαστηρίου μας δικαιώνει πλήρως, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Όλοι οι ισχυρισμοί μας, σε σχέση με τον νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων, επιβεβαιώθηκαν από το δικαστήριο και φυσικά όλα αυτά τα μυθεύματα περί ανηλικότητας, κατέρρευσαν ως χάρτινος πύργος…

Συγκλονιστικές ήταν οι καταθέσεις κατά τη διάρκεια της δίκης… Διάβασε περισσότερα και δες βίντεο στο NewsIt

Read More

And More