Η γιαγιά του αδικοχαμένου βρέφους ξεσπά μπροστά στην κάμερα: “Αν δεν πόνεσε το παιδί της ας το έδινε σε μένα”!

Πρόκειται για τη μητέρα του συντρόφου, της 24χρονης. Μιλάει συντετριμμένη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια, η οποία έπεσε κι εκείνη θύμα της 24χρονης. “Ήταν ήδη έγκυος. Κορόιδεψε το γιο μου! Του είπε, την τελευταία στιγμή ότι δεν ήταν δικό του παιδί αλλά εκείνος θα το αναγνώριζε”!
Στη συνέντευξή της στο aigaio-tv, η γυναίκα λέει ότι πάνω απ’ όλα αισθάνεται θλίψη για το μωρό που έφυγε και ζητάει συγνώμη για όλα όσα έγιναν.
“Θλίψη πάνω απ΄ολα για το μωράκι που έφυγε… Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο το νησί. Και να αποκαταστήσω τη φημη του εξαιρετικού παιδιάτρου… Όταν έφτασε το μωράκι εκεί, ήταν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στην κοπέλα: Γιατί βρε παιδί μου δεν πηγαίνεις το μωράκι στο γιατρός; Θα το πάω όταν σαραντήσει, μου έλεγε”…
Η ίδια λέει ότι η μέλλουσα νύφη της, έλεγε πολλά ψέματα στην οικογένεια. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ότι δεν έβρισκε τον παιδίατρο στη τηλέφωνο:
Μου έλεγε εκείνη ότι έπαιρνε τηλέφωνο και δεν έπιανε το γιατρό. Εγώ μόλις τον παίρνω, τον πιάνω! Ο παιδίατρος είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πρώτα απ’ όλα έχει 14 παιδιά. Έλεος!
Η γυναίκα λέει ότι όταν επισκεπτόταν το σπίτι του ζευγαριού, έβλεπε το μωράκι ζωηρό και κάποια μπουκάλια με γάλα στο σπίτι. Υπέθετε, ότι το ταΐζουν.
“Εγώ όταν ήρθα, είδα πάνω στον πάγκο ένα μπουκαλάκι με γάλα, μετά στο κομοδίνο ένα άλλο μπουκαλάκι… Τα έχω
χαμένα”.

“Ήταν ήδη έγκυος! Κορόιδεψε το γιο μου”
“Ήρθε να μεινει μαζί με το γιο μου, αρχές οκτωβρίου. Με μια φορά ήρθαν σε επαφή, πήρε ένα τεστ, είπε ότι έμεινε έγκυος… Περιμέναμε το μωρό το καλοκαιράκι. Την έπιασαν πόνοι όταν Ισχυριζόταν ότι ήταν 6 μηνών! Βγαίνει ο γιατρός και λέει στο γιο μου, αυτό είναι έτοιμο να το γεννήσει! Αυτή ισχυριζόταν στους γιατρούς ότι ήταν 6 – 7 μηνών. Τότε πώς βγήκε το μωρό 3,5 κιλά”;
Η γυναίκα λέει ότι η 24χρονη αποκάλυψε την τελευταία στιγμή ότι το μωράκι δεν ήταν δικό του παιδί.
Εκείνος, μετά το πρώτο σοκ, της είπε ότι θα τη στηρίξει. Θα το αναγώριζε…
“Μας διέλυσε… Αλλά η ουσία είναι το μωράκι, που έφυγε τόσο άδικα. Ποια μάνα είναι αυτή που ενδιαφέρεται να σώσει τον εαυτό της και να μην ενδιαφέρεται για την ψυχούλα που έφυγε”…

Διάβασε περισσόερα και δες το βίντεο στο Newsit

Read More

And More