Έξαλλη η μητέρα της Μυρτώς με τις δηλώσεις Γεωργιάδη για τα χρήματα

Οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη πως θα “συμψηφιστούν τα χρήματα” που συγκεντρώθηκαν για την άτυχη κοπέλας προκάλεσαν την οργή τόσο της μητέρας της Μυρτώς, όσο και των ομογενών που έδωσαν τον οβολό τους.

Μιλώντας στην ομογενειακή εφημερίδα «Πρωινή» η Μαρία Κοτρώτσου φανερά εξοργισμένη δήλωσε ότι ο υπουργός δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για το παιδί της, τονίζοντας ότι εκείνη δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν για τη διαχείριση των χρημάτων στο όνομα της Μυρτώς.

«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, για να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν για το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια και πως αυτά θα διατεθούν, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα Ο κ. Γεωργιάδης, από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγονότα στο θέμα των χρημάτων του εράνου και τις εξελίξεις νομικά…» ανέφερε η κυρία Μαρία Κοτρώτσου.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More