Ν. Μπουλέ: ”Δεν έχω θίξει κανέναν και νομίζω ότι δεν είμαι και σε θέση να το κάνω!”

Η Νάντια Μπουλέ φιλοξενήθηκε σήμερα στον ”Καφέ με την Ελένη” και μίλησε για τα δημοσιεύματα, που την θέλουν να μην επιθυμεί να αναλάβει μεσημεριανή εκπομπή ή να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Σχετικά με την απάντησή της, όταν ρωτήθηκε αν θα παρουσίαζε μεσημεριανή εκπομπή, είπε: ”Όταν με ρώτησαν αυτό, η απάντησή μου ήταν, ότι δεν θα παρουσίαζα μεσημεριανή εκπομπή, γιατί πολύ απλά αισθάνομαι ότι εγώ, σαν άνθρωπος και σαν παρουσιάστρια ότι δεν έχω τις ικανότητες που χρειάζεται να έχει ένας παρουσιαστής τέτοιας εκπομπής. Οι ικανότητες αυτές είναι πολύ συγκεκριμένες, όπως για παράδειγμα να κρατάς εξαιρετικά καλές ισορροπίες ανάμεσα στα πρόσωπα, στις καταστάσεις, τις εκπομπές και σε ό,τι σχολιάζεται. Και ειλικρινά αισθάνομαι, ότι δεν την έχω αυτή την ικανότητα. Όμως, όπως γίνεται συνήθως στις γραπτές συνεντεύξεις, κόβονται και ράβονται πράγματα, προκειμένου να υπηρετηθεί και το χωροταξικό μιας στήλης.”

Γιατί όμως, δήλωσε ότι δεν θα συνεργαζόταν με τον Ρέμο ή τον Μαζωνάκη; ”Σε καμία περίπτωση και ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να θίξω ανθρώπους, συναδέλφους με τους οποίους κινούμαστε στον ίδιο χώρο. Είναι κάτι που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα, ούτε κινούμαι μ’ αυτήν τη λογική. Ρωτήθηκα αν θα συνεργαζόμουν, είτε με τον Αντώνη είτε με τον Γιώργο, και είπα, κάτι που ισχύει και το πιστεύω, αλλά έτσι όπως τέθηκε και παρουσιάστηκε παίρνει άλλη χροιά και άλλη εικόνα. Είπα, ότι το ρεπερτόριο που εγώ αγαπώ, που μου αρέσει και μέσα στο οποίο αισθάνομαι καλά, είναι ένα ρεπερτόριο, με κομμάτια που συνήθως, στα μαγαζιά που μπορεί αν εμφανίζεται ο Μαζωνάκης – στον οποίο έχω πάει και μου αρέσει πολύ… – δεν πολυ-ακούγονται σε τέτοια σχήματα και είναι απόλυτα κατανοητό. Όταν βλέπεις όμως τίτλο ”Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με… Δεν έχω θίξει κανέναν και νομίζω ότι δεν είμαι και σε θέση να το κάνω.”

Λίγο μετά η Νάντια, τραγούδησε το ”Τέλη τέλη τέλη κάλπη και ντουνιά… σ’ έμαθα εντέλει δε με ρίχνεις πια…” και σ’ ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το πότε συνειδητοποιεί η ίδια ότι ”Ε, τώρα, σ’ έμαθα πια”, η Νάντια απάντησε: ”Στο κομμάτι των σχέσεων, πριν αρκετά χρόνια ήμουν πιο σκληρή. Λίγο αν αισθανόμουν ότι ο άλλος με θίγει ή δεν μου συμπεριφέρεται καλά, γινόμουν πολύ σκληρή. Μεγαλώνοντας, όταν σου έρχεται ένας μεγάλος έρωτας – κι εγώ τον έχω ζήσει – ενώ θες πραγματικά να είσαι αυτή και το προσπαθείς με τον εαυτό σου, δεν είναι πάντα εύκολο. Μου έχει τύχει να πω ότι, ”εγώ φεύγω, δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα”, ξαναγύρισα και… ξανάφυγα.”

Δες το βίντεο

Read More

And More