N. Mπουλέ: Στη μακροχρόνια σχέση μου σκέφτηκα και την οικογένεια!

Η Νάντια μίλησε στο περιοδικό «Big Fish» που κυκλοφορεί με το «Πρώτο Θέμα» για τον έρωτα, την οικογένεια της, το φορτωμένο πρόγραμμα της αλλά και τη σκέψη της οικογένειας!

Παρά το ότι έχει στο βιογραφικό της µια σχέση µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σήμερα δηλώνει ότι δεν είναι σε διάθεση να ερωτευτεί! Δηλώνει πως έχει κάνει ψυχανάλυση -όχι για τον Γρηγόρη- και µπορεί να κάνει χίλια δυο πράγµατα ταυτόχρονα µε επιδεξιότητα κοριτσιού του τσίρκου.

Kόρη δηµάρχου, κορίτσι του µπαµπά που θαυμάζει απεριόριστα τους πολλαπλούς ρόλους της µαµάς της, καλή µαθήτρια, επικοινωνιολόγος µε πτυχίο, που ξυπνά λέγοντας στον εαυτό της «τρέχα, έχεις αργήσει πάλι!» Το πρόγραμμα της ήταν πάντα φορτωμένο ακόμα και στα φοιτητικά της χρόνια “Πήγαινα το πρωί στις παραδόσεις, ξεκίνησα µαθήµατα φωνητικής, δούλευα στην τηλεόραση, ξεκίνησα να κάνω µαθήµατα ισπανικών µε την κολλητή µου, έκανα γυµναστική, τα έκανα όλα. Ξύπναγα στις 8 το πρωί και γύρναγα σπίτι µου στις 10 το βράδυ”.

Σήμερα ασχολείται με πολλά πράγματα, τραγουδάει, κάνει ραδιόφωνο, τηλεόραση, χορεύει… είναι κάτι που έχει συνηθίσει από μικρή: «Μικρή ήµουν στη χορωδία του Σπύρου Λάµπρου, έκανα διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, µεγάλωσα µε ελευθερία επιλογών από τους γονείς µου και µετά ήρθαν οι πανελλήνιες εξετάσεις». Η σκέψη της οικογένειας πέρασε από το μυαλό της λόγω μιας μεγάλης σχέσης που είχε!

Read More

And More