Η Naomi έδειξε πάλι τον κακό της εαυτό! Άγριος καυγάς στο αεροδρόμιο

Η Naomi Campbell μας έχει συνηθίσει στις έντονες αντιδράσεις της και δεν μας εντυπωσιάζει που για μία ακόμα φορά γίνεται επίκεντρο εξαιτίας μιας τέτοιας συμπεριφοράς.

Tο λαμπερό μοντέλο δεν είχε παρουσιαστεί το 2000 στα TV Awards, επειδή είχε χαλάσει το ασανσερ και δεν ήθελε να ανέβει στο δεύτερο όροφο με τα πόδια. Γεγονός που δείχνει πόσο κακομαθημένη είναι ενώ έχει κάνει και χειρότερα, όπως το να επιτεθεί σε συνεργάτη της με ένα μπουκάλι.

Αυτή τη φορά όλα ξεκίνησαν όταν από το ειδυλλιακό νησί του Κάπρι η Naomi με αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Σαλέρνο, κοντά στη Νάπολη για να αναχωρήσει από εκεί για τις Κάννες.

Οι τοπικοί αξιωματούχοι την υποδέθηκαν με θέρμη έχοντας μαζί τους ανθοδέσμες και κουρμέ τοπικές σπεσιαλιτέ. Μεγάλη τιμή για την μαύρη γαζέλα αλλά μόνο που της χάλασε το κέφι η συνέχεια.

Ένας τελωνιακός υπάλληλος, κάνοντας απλά την δουλειά του, της ζήτησε να του δείξει την τσάντα της. Τότε ποιος είδε τη Naomi και δεν την φοβήθηκε…

Το διάσημο μοντέλο ωστόσο φαίνεται πως προσπέρασε γρήγορα το όλο περιστατικό καθώς μετά από αυτό πήγε κανονικά στις Κάννες, όπου υπήρχαν φωτογράφοι και ρεπόρτερ και έπρεπε να δείξει ένα καλοσύνάτο πρόσωπο!
Εκεί, οργάνωσε το show Μόδας “Fashion for Relief” για να μαζέψει χρήματα για τα θύματα του τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Read More

And More