Η ατζέντα των εμπόρων ναρκωτικών που “καίει” διάσημους της showbiz!

Το γεγονός ότι τα ναρκωτικά και ιδιαίτερα η λευκή σκόνη δίνουν και παίρνουν στην κοσμική ζωή της πόλης, είναι γνωστό. Ωστόσο η λίστα με τα ονόματα που βρέθηκε στη κατοχή των εμπόρων ναρκωτικών σοκάρει. Διάσημα μοντέλα, πρώην εστεμμένες, πασίγνωστοι μάνατζερ είναι όλοι μπλεγμένοι.

Στο μεγάλο πελατολογείο της σπείρας βρίσκεται και το όνομα μίας πρώην Σταρ Ελλάς, η οποία διατηρούσε δεσμό με γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου κάτι που είχε προκαλέσει σκάνδαλο ενώ είχε κάνει επίσης και δοκιμαστικά για την παρουσίαση ενός reality. Ένα άλλο όνομα είναι αυτό ενός ”κοσμικού”, φίλο πολλών τραγουδιστών ενώ εργάζεται και ως μάνατζερ σε γνωστή εταιρεία. Κολλητός του φίλος είναι ένας γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Και η λίστα συνεχίζεται. Ένας έμπορος ο οποίος βρισκόταν συνεχώς σε διάφορα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης πρώτο τραπέζι πίστα. Οι πελάτες ήταν πολύ απαιτητικοί. Η σπείρα διέθετε ακόμη και σύστημα… κούριερ, προκειμένου να τους παραδίδει τις απαγορευμένες ουσίες ό,τι ώρα τις ζητούσαν, όπου κι αν βρίσκονταν.

Εγκέφαλος της οργάνωσης φέρεται να είναι ένας 37χρονος Ελληνοκαναδός. Τον γνώριζαν πολλοί παρκαδόροι και τον αγαπούσαν για την γενναιοδωρία του όταν άφηνε μπουρμπουάρ. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται 5 Έλληνες και ένας Γάλλος.

Η αστυνομία θα συνεχίσει τις έρευνες καλώντας αυτή τη φορά τους πελάτες να εξηγήσουν τι είδους σχέσεις είχαν με το κύκλωμα.

Read More

And More