Ν. Θεοδωρίδου: Πάσχα στη Θεσσαλονίκη με τις κόρες της!

H Νατάσα Θεοδωρίδου, που πριν από 22 χρόνια ξεκίνησε τη καρίερα της από την Θεσσαλονίκη, πέρασε τις ημέρες του Πάσχα, όπως ήταν φυσικό, στην συμπρωτεύουσα και μάλιστα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο ”Όραμα” έχοντας δίπλα της τον Κωνσταντίνο Γαλανό.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”: ”Φέτος και χωρίς να ακουστεί εγωιστικό, ήθελα να είμαι μόνη μου. Να κάνω ένα ωραίο διασκεδαστικό πρόγραμμα με νέους ταλαντούχους τραγουδιστές.”

Επιπλέον, πριν από λίγες εβδομάδες, ηχογράφησε ένα τραγούδι που θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ, το οποίο ετοιμάζει η Νανά Μούσχουρη, σύμφωνα με το ”HELLO”, για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό.

”Την ευχαριστώ τόσο πολύ για τα λόγια ζωής που μου είπε, αλλά και για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει να τραγουδήσω μαζί της”, δηλώνει η Νατάσα.

Ενώ πριν από λίγες μέρες που την επισκέφθηκε η Μαρινέλλα, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν στην Αθήνα, η Νατάσα είπε για εκείνη: ”Η Μαρινέλλα είναι έρωτας! Είναι ο λόγος που τραγουδώ!”

Παραδέχεται ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, χωρίς όμως να είναι η αφορμή αυτού ο έρωτας, μιας και δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι μόνη της αυτή την εποχή.

Τέλος, οι δυο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάνα, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της γνωστής τραγουδίστριας, βρέθηκαν κοντά της και όλες μαζί πέρασαν το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More