Αυτοί είναι οι δύο νεαροί – μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ

Ο 27χρονος Γιώργος Φουντούλης και ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης είναι τα δυο μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ στο Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Φουντούλης εργαζόταν σε καφετέρια της περιοχής.

Όσον αφορά στον τραυματία της επίθεσης, πρόκειται για τον Αλέξανδρο Γέροντα, ο οποίος είναι γιος τοπικής συμβούλου στο Δήμο Κηφισιάς και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Ο 29χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε ύστερα από τέσσερις ώρες, με τους γιατρούς να λένε ότι πήγε καλά, ωστόσο δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι διασωληνομένος στην εντατική.

Σύμφωνα με το δεύτερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο τραυματίας υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή και αποκαταστάθηκαν οι βλάβες, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός άντρας έφερε κάκωση σπλήνας, τραυματισμό στομάχου, ρήξη διαφράγματος και τρεις τραυματικές ρήξεις πνεύμονα και ενδοπνευμονική αιμορραγία.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο, ο τραυματίας κατά τη διακομιδή του είχε διαμπερές τραύμα στην αριστερή θωρακοοσφυϊκή χώρα και στην αριστερή υποκλείδια χώρα ως πύλες εισόδου και εξόδου της σφαίρας.

Στο νοσοκομείο βρέθηκαν η Ουρανία Μιχαλολιάκου και ο Ηλίας Παναγιώταρος, καθώς και περίπου 60 μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως μετέδωσε το Mega.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του Γιώργου Φουντούλη

Στο προφίλ που διατηρεί ο αδικοχαμένος Γιώργος Φουντούλης στο facebook, οι φίλοι του, συγκλονισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. «Είναι κρίμα, τόσο νέο παιδί». «Καλό ταξίδι Γιωργάκη, φίλε μου». «Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας». «Καλό ταξί δισυναγωνιστή», είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτήσει στη σελίδα του.
Ο Γιώργος Φουντούλης είχε τελειώσει το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Δες φωτογραφίες των δύο νεαρών στο NewsIt

Read More

And More