Ποια είναι η 22χρονη… εκατομμυριούχος που έχει κλέψει την καρδιά του Tom Cruise!

Από τότε που χώρισε με την Katie Holmes έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια. Αλλά ποτέ μέσα σε αυτό το διάστημα δεν είχε ακουστεί ο Tom Cruise να φλερτάρει με άλλη. Μέχρι σήμερα που ο ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος και τα tabloids συζητούν το ενδεχόμενου ενός τέταρτου γάμου! Ποια είναι, όμως, εκείνη που το έχει κλέψει την καρδιά;

/

Λέγεται Emily Thomas, την χωρίζουν με τον Tom Cruise 31 χρόνια αφού εκείνος είναι τώρα 53 κι εκείνη 22, και είναι κόρη εκατομμυριούχου τραπεζίτη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2014 στο “Mission: Impossible – Rogue Nation” και φέτος είναι μαζί στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Tom με τον τίτλο “Mena”.

/

Πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν την ομοιότητα της νέας συντρόφου του Tom Cruise με την Katie Holmes, κάτι που για εμάς περιορίζεται στο γεγονός ότι μιλάμε για δύο καστανές γυναίκες. Πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail και άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον που μίλησε για την Emily Thomas, η ίδια προσέλκυε πάντα τα αγόρια κουνώντας- όπως χαρακτηριστικά είπε- το μικρό της δαχτυλάκι.

Σύμφωνα με κάποιους άλλους πάλι, η άλλοτε ξανθιά νυν σύντροφος του Tom Cruise, παρόλο που κατάγεται από πολύ πλούσια οικογένεια δουλεύει πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να μπει στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής. Πάντως, η σχέση της με τον Tom Cruise σίγουρα θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση!

Read More

And More