Η συγκλονιστική συνέντευξη του L. Neeson μετά το τραγικό θάνατο της γυναίκας του

Δύο χρόνια έχουν περάσει μετά τον θανατηφόρο ατύχημα της Natasha Richardson στο σκι και για πρώτη φορά μίλησε ο σύζυγός της Liam Neeson.
Ο ηθοποιός εκείνη την ώρα που έπαθε το ατύχημα η γυναίκα του, βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας του στο Τορόντο. Όταν το έμαθε έτρεξε αμέσως κοντά της.
Σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Esquire” ο ίδιος είπε : “Μπήκα στα επείγοντα όπου υπήρχαν 70 με 80 άτομα με σπασμένα χέρια, μαυρισμένα μάτια και πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, δεν με αναγνώρισε κανείς. Βγήκα έξω που είχε πολύ παγωνιά και σκεφτόμουν τι θα κάνω, πως θα μπω μέσα; Είχε ασφάλεια και δεν ήξερα πως θα τους περάσω.” και συνεχίζει : “Ευτυχώς για καλή μου τύχη με αναγνώρισαν δύο νοσοκόμες που είχαν βγει για τσιγάρο. Και μου είπαν να μπω από αυτή την πόρτα, να στρίψω αριστερά και θα την βρω σε εκείνο το δωμάτιο. Έφτασα πάνω στην ώρα. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο νεαρούς γιατρούς που έμοιαζαν με 18χρονα και μου είπαν ότι χειρότερο, ότι χειρότερο!”

Τέλος ο Liam Neeson είπε ότι επέστρεψε αμέσως στα γυρίσματα της ταινίας του μετά την κηδεία της γυναίκας του. Ο πόνος όμως δεν έχει φύγει ακόμα από μέσα του και απ’ ότι φαίνεται δεν θα φύγει ποτέ : “Με χτυπάει στη μέση της νύχτας. Είμαι έξω, περπατάω, νομίζω ότι είμαι εντάξει και ξαφνικά μπουμ! Είναι σαν να με χτυπάει κάτι κατευθείαν στο στήθος”.

Read More

And More