Α. Νέγκα: ”Είναι δεδομένο πως συχνά είμαι άδικη!”

Η Αθηναΐς Νέγκα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ” μίλησε για την τηλεόραση, την οικογένειά της και για τον τρόπο που κρίνει. Ανέφερε ότι δεν είναι τόσο επιτυχημένη ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνεται άλλο κι όπως είπε: ”Προσπαθώ. Είναι μια εποχή που πρέπει να προσαρμόζεσαι”. Όσον αφορά στο ”Just the two of us”, είπε ότι της αρέσει που δουλεύει σε μια μεγάλη παραγωγή, γιατί έχει ενδιαφέρον.

Επιπλέον, η Αθηναΐδα, σχετικά με τον χαρακτηρισμό της ”κακιάς” που της έχουν αποδώσει, είπε: ”Δεν νομίζω ότι είμαι κακιά. Έχω πει πολλές φορές πως κανείς δεν μου έδωσε ρόλο. Δεν θα μπορούσα να παίξω την κακιά, δεν είμαι ηθοποιός” και συνέχισε λέγοντας πως αυτόν τον τίτλο, της τον ”κόλλησαν” κάποια περιοδικά και εκπομπές, που είχαν αποφασίσει ότι εκείνη θα ήταν η κακιά της εκπομπής. ”Δεν χάθηκε ο κόσμος. Παιχνίδι είναι. ”Πολλές φορές, όμως, σκέφτηκα ότι δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο αυστηρή. Είναι δεδομένο πως συχνά είμαι άδικη. Το καταλαβαίνω όταν βλέπω μετά κάποιο απόσπασμα από την εκπομπή. Στο ζωντανό πρόγραμμα είναι αλλιώς.”

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για την κακοήθεια που διάβασε από το ”Star” και την εφημερίδα ”Espresso”, το εξώδικο που έστειλε εκεί η ίδια και το πώς αντέδρασε, η ίδια δήλωσε: ”Γιατί μου ζητάτε να σχολιάσω μία μη-είδηση; Είμαι τυπική.” Αποκάλυψε ότι δεν ακολούθησε την υποκριτική, όπως ο πατέρας της, διότι δεν πρόλαβε να δεθεί με αυτόν το χώρο, ώστε να σκεφθεί να τον ακολουθήσει. Επίσης, δήλωσε ότι ζει σε μία σκληρή βαλκανική χώρα και δεν ξέρει αν θα καταφέρει να μεταδώσει κάτι, στην μόλις 4 μηνών, κόρη της. Χαρακτηριστικά είπε: ”Ελπίζω εκείνο να μου μάθει πράγματα, να με βελτιώσει. Φαντάζομαι πως κάτι θα αρπάξει από εμένα, δεν έχω ιδέα όμως τι μπορεί να είναι αυτό.”
Τέλος, σχετικά με το ΔΝΤ και όλη αυτή τη μιζέρια που έχει ”πλακώσει” την Ελλάδα, η ίδια είπε; ”Δεν θέλω να μιλάω για δυσάρεστα, γιατί αυτά είναι η πιο εύκολη συζήτηση, μπορείς να μιλάς για δυσάρεστα ενδεχόμενα χωρίς να λες ποτέ κάτι επί της ουσίας. Το θέμα της κρίσης έχει μια επιστημονική διάσταση.”
Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!
 
 

Read More

And More