Απίστευτη ιστορία! Νεκρή γυναίκα έφερε στον κόσμο δίδυμα

Μία 26χρονη γυναίκα από τη Βρετανία γέννησε δίδυμα αγοράκια σε νοσοκομείο του Michigan, λίγες εβδομάδες αφού οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η Christine Bolden ήταν ευτυχισμένη και απόλυτα υγιής. Είχε ήδη δύο παιδιά και ήταν πάλι έγκυος και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ένιωσε ένα ξαφνικό πόνο τον Μάρτιο και έπεσε καταγής. Δύο θανατηφόρα ανευρύσματα, που κρυβόντουσαν στο κεφάλι της από την ημέρα που γεννήθηκε, έκαναν την εμφάνισή τους.

«Όταν την είδα πεσμένη στον δρόμο ανησύχησα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαντάστηκα ότι ήταν τόσο σοβαρό», υποστηρίζει ο άντρας της. Λίγες μέρες μετά την νοσηλεία της επιβίωνε μόνο με μηχανήματα και ο κίνδυνος για τα έμβρυα ήταν ορατός…Οι δικοί της έπρεπε να πάρουν την δύσκολη απόφαση αν θα σώσουν την Christine ή τα δίδυμα.

Η 26χρονη μητέρα κατάφερε να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της στις 17 Απριλίου και παρόλο που οι γιατροί είχαν δώσει μία μικρή πιθανότητα να “ξυπνήσει” μετά την καισαρική αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Alexander και ο Nicholas ζουν χάρη στον θάνατο της μητέρας τους…

Mother’s death brings new life: woodtv.com

Read More

And More