Η μαγεία είναι δίπλα σου. Ανακάλυψέ την παρέα με το Cityzen και τον Nescafé Classic!

Η μαγεία βρίσκεται παντού. Σε γωνιές που δεν ξέρουμε καν ότι υπάρχουν. Σε μέρη που έχουμε ξεχάσει. Σε σημεία που προσπερνάμε καθημερινά…
Ο Nescafé Classic «ξετρυπώνει» 100 μαγικά σημεία στις γειτονιές της Αθήνας και σε καλεί να τα ανακαλύψεις με το Cityzen! Μία νέα εφαρμογή στη σελίδα του Nescafé στο facebook, που έχει ως στόχο να σε εμπνεύσει για να ανακαλύψεις τη μαγεία μέσα στην ίδια σου την πόλη. Πώς;
… με έναν μαγικό διαγωνισμό!
Κάθε μέρα για 100 μέρες το Cityzen κι o Nescafé Classic θα σου παρουσιάζουν μία φωτογραφία από ένα «μαγικό» σημείο της πόλης. Εσύ θα πρέπει να μαντέψεις πού βρίσκεται το σημείο αυτό. Αν πέσεις μέσα, θέτεις υποψηφιότητα για μαγικά δώρα!
… με έναν μαγικό οδηγό της πόλης!
O Nescafé Classic συγκεντρώνει όλα τα σημεία που αποκαλύπτονται στο διαγωνισμό σε έναν οδηγό. Μυστικά πάρκα, γειτονιές που μοιάζουν με χωριά, μέρη με υπέροχη θέα… ό,τι αποπνέει μαγεία θα το βρεις εκεί, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες από την ομάδα του CITYZEN!
Η μαγεία της Αθήνας σε περιμένει από αυτόν το Νοέμβριο στη σελίδα του Nescafé στο facebook: https://www.facebook.com/NescafeGreece. Ανακάλυψέ την!

Read More

And More