Σταύρος Νιάρχος: Έτοιμαζει τα πιο όμορφα γενέθλια για την αγαπημένη του!

Mια μοναδική βραδιά που θα της μείνει αξέχαστη, ετοιμάζει ο Σταύρος Νιάρχος για την αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ. Αν και το αρχικό του σχέδιο ήταν ένα ταξίδι στο Μάουι, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της συντρόφου του, δεν του το επέτρεψαν και έτσι αποφάσισε να αλλάξει σχέδια!

Το μοντέλο έχει τα γενέθλια του στις 26 Μαρτίου και θα βρίσκεται μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία στη Νέα Υόρκη… Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, o Σταύρος Νιάρχος έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Το δείπνο θα περιέχει θαλασσινά και σαλάτες, ενώ η τούρτα θα είναι από λευκή και μαύρη σοκολάτα με μπισκότα και φρούτα τους δάσους. Το ζευγάρι θα συνεχίσει τη βραδιά σε κλαμπ της Νέας Υόρκης παρέα με καλούς φίλους!

Όσο για το δώρο που ετοιμάζει ο Έλληνας χρυσός κληρονόμος, θα είναι ένα κομψό και πανάκριβο κόσμημα. Πρόκειται για ένα βραχιόλι από λευκόχρυσο και λευκά ζαφείρια και διαμάντια γνωστού οίκου κοσμημάτων! Φυσικά δεν είναι το μόνο που θα κάνει στην αγαπημένη του, αφού θα της έχει υποσχεθεί και ένα ταξίδι στην Χαβάη!

Read More

And More