Νίκη Κάρτσωνα: Όταν είσαι μοντέλο πρώτης γραμμής δεν μπορείς να εμφανίζεσαι με κυτταρίτιδα!

Υπήρξε περιζήτητο μοντέλο, αλλά την ίδια στιγμή έκλαιγε στα πατώματα για τους άντρες! Αυτά μέχρι να γνωρίσει τον σύζυγό της… Ο αθλητισμός, το modeling, το γυμνό, οι πλαστικές, τα χρήματα και άλλα πολλά εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ weekly και στον Πάνο Γιαννακόπουλο, η Νίκη Κάρτσωνα.

Θελήσατε ποτέ να είστε αρεστή;
“Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Θαυμάζω τους καλούς ανθρώπους. Ο στόχος στη ζωή μου είναι να γίνω ένας υπέροχος άνθρωπος.”

Νιώσατε ποτέ ότι βαλτώνετε;
“Με την έννοια της μονοτονίας, ναι. Συμβιβαζόμουν περισσότερο από όσο θα ήθελα. Θεωρώ τον εαυτό μου δημιουργικό. Προσπαθώ συνέχεια να βρίσκω καινούργια πράγματα να ασχολούμαι.”

Τα μοντέλα συνήθως λένε το κλισέ “το επάγγελμά μας είναι μοναχικό”. Ισχύει;
“Δεν ταξίδεψα πολύ. Μπορεί και να ισχύει. Εγώ δεν ένιωσα μοναξιά γιατί δούλεψα κυρίως στην Ελλάδα και λίγο στην Ιταλία. Ήμασταν πέντε-έξι κοπέλες που δουλέψαμε πολύ και πληρωθήκαμε πάρα πολύ καλά. Το διασκεδάζαμε”, και παραδέχεται ότι ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα: «Πουλούσα. Είχα έναν πολύ καλό μάνατζερ επίσης. Το άξιζα γιατί ήμουν επαγγελματίας. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφες γυναίκες από εμένα. Όμως ήμουν πάντα στην ώρα μου, δεν γκρίνιαζα, δεν διαμαρτυρήθηκα οπτέ, έκανα τη δουλειά μου και έφευγα. Ποτέ δεν με απασχόλησε το ότι έβλεπα τον εαυτό μου στον δρόμο. Με ένοιαζε η τσέπη μου να είναι γεμάτη”.

Όσο για τις πλαστικές, το πρώην μοντέλο εξομολογείται: “Έχω κάνει δύο φορές πλαστική στη μύτη. Την πρώτη φορά δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη. Όταν έκανα το Κάτσε Καλά, άρχιζε να… πέφτει και ο Ανδρέας Φουστάνος μου έλεγε ότι πρέπει να τη φτιάξω. Εκείνος μου έκανε τη δεύτερη επέμβαση. Δεν ήθελα την τέλεια μύτη. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου. Και botox έχω κάνει. Ειδικά τώρα στα 37 μου” και προσθέτει: “Φοβήθηκα να μην αλλάξω. Ο Ανδρέας Φουστάνος διόρθωσε απλώς ένα πρόβλημα που είχα”.

Σας έλειψαν στη ζωή σας οι… τηγανιτές πατατες;

“Όσο ασχολούμουν με τη ρυθμική, μου έλειπε το φαγητό γενικότερα. Αργότερα άρχισα να κάνω διατροφή και να προσέχω τον εαυτό μου. Αν μη τι άλλο, είναι σεβασμός σε αυτόν που σε πληρώνει. Όταν είσαι μοντέλο πρώτης γραμμής, δεν μπορείς να εμφανίζεσαι με κυτταρίτιδα. Πώς να το κάνουμε; Πληρώνεσαι για να προσέχεις τον εαυτό σου, το σώμα σου και τη διατροφή σου”

Η καριέρα σας στο modeling είχε και αρκετό γυμνό
“Ήταν επιλογή μου. Τα περισσότερα μοντέλα είχαν κάνει γυμνό. Δεν θα ισχυριστώ αυτό που θα έλεγαν οι περισσότεροι ότι ήταν στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Το επέλεξα. Λέγαμε με τον μάνατζέρ μου ότι θα με μάθει ο κόσμος. Κάναμε γυμνό και τον επόμενο μήνα σε καμπάνια μαγιό ζητούσαμε περισσότερα χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αυτές τις φωτογραφίες. Δεν είναι κάτι που μου αρέσει να βλέπω. Χωρίς να λέω ότι δεν τις έχω κάνει. Όμως δε νιώθω άνετα”

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

“Όχι. Η καθημερινότητα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του πάθους. Αν δεν το αφήσεις όμως, δεν σε αφήνει ούτε αυτό.”

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More