Ο Νικηφόρος στο ”Αξίζει να το ζεις”: ”Αν βάζεις στόχο, δεν σε αγγίζει τίποτα”!

Ο γνωστός τραγουδιστής, Νικηφόρος, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε για τους έρωτές του και τον πρώην κριτή του Γιώργο Θεοφάνους.

Είνα μόλις 22 ετών και δήλωσε ότι στα 18 του, έζησε ένα μεγάλο έρωτα, ο οποίος ήταν και η αφορμή δημιουργίας του τραγουδιού του, ”Υποσχέσου”. ”Όταν κάποια πράγματα τα ζεις σε μικρή ηλικία, σου φαντάζουν μεγαλύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Σε αυτές τις ηλικίες της εφηβείας, αν χωρίσεις νομίζεις ότι τελειώσαι η ζωή, γιατί το ζεις όσο δεν πάει άλλο”, είπε χαρακτηριστικά ο Νικηφόρος.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι μπορεί η σχέση τους να έχει τελειώσει, αλλά η αγάπη κι όλες οι στιγμές που έζησαν, δεν ξεχνιούνται. Τώρα που το τραγούδι αυτό, έγινε επιτυχία, η ίδια δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα, ούτε του έκανε κλήση, κάτι που, όπως είπε ο ίδιος, είναι προς τιμήν της, γιατί δείχνει ότι είναι άνθρωπος σταθερός στις απόψεις του.

Στο X- factor, παρόλο που άκουσε αρκετά άσχημα σχόλια δεν το έβαλε κάτω, γιατί όπως τόνισε γνωρίζει καλά πόσο σκληρό είναι το επάγγελμα που επέλεξε και πόσο γερό στομάχι πρέπει να έχει κάποιος. ”Πρέπει κάθε φορά που βάζεις ένα στόχο, να προχωράς για να ξεπεράσεις τους υπόλοιπους. Αν βάζεις στόχο δεν σε αγγίζει τίποτα. Για να το πετύχεις, όμως, αυτό πρέπει να ‘χεις προσωπικότητα.

Σχετικά με τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους, ότι η θέση του είναι στον καναπέ, ο τραγουδιστής είπε, πως όταν κάνεις τηλεόραση, μπαίνουν πολλά πράγματα στη μέση, όπως η τηλεθέαση. ”Σαν κριτής είναι αμερόληπτος, λειτουργεί με το ποιον συμπαθεί και ποιον όχι. Μου κάνει εντύπωση, πώς ένας στιχουργός σαν εκείνον, που γράφει τόσο τρυφερά και ρομαντικά κομμάτια, μπορεί να είναι τόσο σκληρός”, υπογράμμισε ο Νικηφόρος.

Read More

And More