Ν. Κοτόβος: “Ο χωρισμός έρχεται όταν δύο άνθρωποι δεν τα πάνε καλά!”

Τις δικές της απαντήσεις δίνει η Νικόλ Κοτόβος για τις φήμες του χωρισμού της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή επιχειρηματίας με τα cupcakes μιλά στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή “Movies and Stars” για όλους και για όλα.
“Θέλω να κάνω οικογένεια με τον σωστό άνδρα, όμως, θα δούμε αν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά”, αποκαλύπτει η Νικόλ, ξεκαθαρίζοντας: “Όταν σε ένα ζευγάρι οι διαφορές είναι μεγάλες, είναι καλό να αποχωρείς ήρεμα… Ο χωρισμός έρχεται όταν δύο άνθρωποι δεν πάνε καλά. Όταν προσπαθούν από την αρχή επίμονα να πάει καλά η σχέση, τότε δεν πρέπει να προχωρήσουν, τότε σημαίνει ότι δεν ήταν meant to be. Αν κάτι δεν προχωράει, πρέπει να βρεις τον τρόπο να φύγεις ήρεμα, με σεβασμό”.
Για την ξαφνική εισβολή των media στη ζωή της, εξαιτίας της σχέσης της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε: “Δεν περίμενα ποτέ να γίνει αυτή η ξαφνική εισβολή στη ζωή μου. Δεν το έχω συνηθίσει. Είχα κάνει πολλές συνεντεύξεις πριν από τον Γρηγόρη για την δουλειά μου, όμως, τώρα ασχολούνται μόνο με την προσωπική μου ζωή”.

Read More

And More