Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.10.2011 | 20:03

Πρεμιέρα για το θεατρικό έργο: "Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κα Νικολαΐδη". Φωτογραφίες

Πρεμιέρα για το θεατρικό έργο: Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κα Νικολαΐδη. Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πρεμιέρα έκανε χθες η θεατρική παράσταση "Η Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαϊδη", στο θέτρο Χώρα.

Τι γίνεται η αγάπη όταν ο έρωτας περνάει κρίση; Πόσες κρίσεις χωράνε μέσα στην κρίση; Χειμώνας του 2010 και το αιώνιο θέμα των ανθρώπινων σχέσεων αποκτά νέα διάσταση.

Ο κύριος και η κυρία Νικολαΐδη (Μαρία Λεκάκη, Κλέων Γρηγοριάδης) περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας (Γιάννης Ζουγανέλης) αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα, βάζοντάς τους σε ένα group therapy στο οποίο... συμμετέχεις κι εσύ! Κοινό και ηθοποιοί γίνονται μία ομάδα ψυχοθεραπείας υπό τη διεύθυνση του αλλόκοτου γιατρού, ο οποίος καθοδηγεί όλους μαζί στη σεξουαλική ευτυχία.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπογράφει μία διαδραστική κωμωδία με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φθορά και την προσπάθεια αναγέννησής τους. Το κοινό κρίνει την τύχη του ζευγαριού με τον πιο δημοκρατικό τρόπο: Εκλογές!

Οι θεατές ψηφίζουν δύο φορές στη διάρκεια της παράστασης και πηγαίνουν τη ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη εκεί που οι ίδιοι κρίνουν. Το αποτέλεσμα αλλάζει από βράδυ σε βράδυ. Ο κύριος και η κυρία Νικολαΐδη της Δήμητρας Παπαδοπούλου είναι ένα ζευγάρι με το οποίο θα ταυτιστείς.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα


Ο Πάνος Μουζουράκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Mega για την... σεξουαλική του ζωή και εκείνος απάντησε ότι είναι μια χαρά!

Το ίδιο ρώτησαν και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία απάντησε, πως είναι πολύ καλή αλλά όχι καθημερινή, όπως της δημοσιογράφου.Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Κώστα Βουτσά

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10