Σταύρος Νικολαΐδης: “Χάσαμε το μωρό που περιμέναμε λίγο πριν το γάμο μας”

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν λίγες μέρες ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης με τη σύντροφό του Γιώτα Ζαρμακούπη σε έναν παραδοσιακό γάμο στην Ναύπακτο και το χωριό Παλαιόπυργος. (Δες εδώ φωτογραφίες από το γάμο τους)
Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του “Μιχαλάκη” στα Εγκλήματα έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν το γάμο του, πέρασε με την καλή του μια μεγάλη δοκιμασία.
Η Γιώτα ήταν έγκυος και περίμενε κοριτσάκι, αλλά δυστυχώς απέβαλε στον 5ο μήνα της κύησης. Το ζευγάρι πέρασε δύσκολες ώρες, αλλά δεν το βάζει κάτω και τώρα που έγινε ο θρησκευτικός του γάμος, θα προσπαθήσει εκ νέου να αποκτήσει ένα μωράκι.
Μιλώντας στο περιοδικό “Λοιπόν” ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε αυτήν τη δύσκολη στιγμή που πέρασε, αναφέροντας: “Αμέσως θα βάλουμε μπροστά (σ.σ. για ένα μωράκι), γιατί το χειμώνα “χάσαμε” ένα παιδάκι και στεναχωρηθήκαμε. Η Γιώτα ήταν 5 μηνών έγκυος και το μωρό ήταν κοριτσάκι. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε πάλι, αλλά πριν από το γάμο δεν γινόταν με τίποτα, δεν θέλαμε να έχει τίποτα ιστορίες… Περιμέναμε να γίνει ο γάμος, να ηρεμήσουμε, για να ξαναβάλουμε μπροστά.”

Read More

And More