Ν. Καρρά: ”Αν κάποιος μου το παίξει “πολύ” άντρας θα έχουμε πρόβλημα”!

H Nικολέττα Καρρά, που αποφάσισε να κοντίνει τα μαλλιά της μετά από σκέψη, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Down Town”, μίλησε για τον γάμο και την οικογένεια, το ”Μαράκι”, τους άντρες και δήλωσε ότι: ”Όλα τα πράγματα στη ζωή μου τα δουλεύω στο μυαλό μου, χωρίς να τα συζητάω με κανέναν”. Η ίδια προτιμά να την βλέπουν σαν μια καλή ηθοποιό και είπε: ”Όταν ένας άνθρωπος που, ναι μεν έχει ομορφιά, δείχνει ότι πάει ένα βήμα πέρα από αυτό, και οι άλλοι δεν το αντιλαμβάνονται, είναι ενοχλητικό.”

Η δική της συμπεριφόρα, θα ήταν ανάλογη της ”Μαρίας” αν είχε δίπλα της έναν άντρα σαν τον ”Παυλίτο”; ”Εμένα, ως Νικολέττα, θέλω να πιστεύω πως δεν θα με δούλευε ένας άντρας σαν τον Παυλίτο. Εξαρχής, θα είχαν μπει άλλοι όροι στη σχέση.”

Τι όροι; ”Όσες φορές έχουν κοιτάξει τα αστρολογικά μου, μου έχουν πει ότι ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ. Όταν καταλαβαίνω ότι κάποιος επιχειρεί να παραβιάσει τα όριά μου, ενοχλούμαι κι αντιδρώ. Αν κάποιος προσπαθήσει να μου το παίξει πολύ άντρας, θα έχουμε πρόβλημα. Θέλω έναν ”πολύ άντρα” δίπλα μου, αλλά να είναι από τη φύση του έτσι, όχι να τον παριστάνει.”

Η Νικολέττα, παραδέχεται ότι, εκ του αποτελέσματος, έχει περάσει καλά με τους άντρες, δεν είναι κοντά στο να ντυθεί νυφούλα και δηλώνει σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού: ”Για μένα το παιδί δεν είναι κάτι που το βλέπω χωριστά από τον γάμο. Θέλω να έχω πρώτα παντρευτεί και μετά να γίνω μητέρα. Θέλω το πλαίσιο της οικογένειας. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει με μαμά και μπαμπά. Αν λοιπόν, γίνει ποτέ αυτό, θα γίνει έτσι. Διαφορετικά, μπορεί να μην γίνει ποτέ.

Τέλος, σχετικά με την πιθανότητα να εργαζόταν σαν φιλόλογος, όπως είχε σπουδάσει, η ίδια είπε: ”Όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, ίσως και να ήμουν πιο ήρεμη, χωρίς το άγχος της δουλειάς. Από την άλλη, δεν θα ζούσα έντονα όπως ζω. Γενικά είμαι άνθρωπος των άκρων. Τα πράγματα μου αρέσουν πολύ ή καθόλου. Κι ένα από τα πράγματα που ήθελα πάρα πολύ να κάνω, ήταν να είμαι ηθοποιός.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More