Α. Νικολούλη: “Προσπαθούμε για να δούμε όλοι φως στο τούνελ του Alter”

Το πρώτο “Φως στο τούνελ” της φετινής σεζόν, βγήκε χθες στον αέρα του Alter και η παρουσιάστρια, στην έναρξη της εκπομπής, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα το κανάλι…

“Απόψε εγκαινιάζουμε τη 17η τηλεοπτική σεζόν με την ελπίδα και την ευχή πως θα κυλήσει ομαλά χωρίς διακοπές, χωρίς εμπόδια και χωρίς τα προβλήματα εκείνα τα έντονα, που μας απασχολούν πάνω από ένα χρόνο τώρα, όλους τους εργαζόμενους εδώ στο Alter”, είπε κατά την έναρξη της εκπομπής.

“Εξακολουθούν να υπάρχουν τα προβλήματα, όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες άλλα προσπαθούμε όλοι, με πείσμα και με θέληση να βοηθήσουμε για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, για να δούμε όλοι φως στο τούνελ του Alter”, δήλωσε σε συνέντευξή της στo ZappIt, το οποίο βρέθηκε στα παρασκήνια της πρώτης αυτής εκπομπής!

“Νομίζω ότι η εκπομπή είναι απαραίτητη όσο ποτέ, αυτή η χρονιά είναι η πιο δύσκολη. Αυξάνονται εξαφανίσεις ,οι μελαγχολίες, οι αυτοκτονίες και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε στο πλευρό του συνανθρώπου μας και να προχωρήσουμε”, υπογράμμισε η ίδια στη συνέντευξή της.

Δες το βίντεο της πρεμιέρας και μπες στο ZappIt για την υπόλοιπη συνέντευξη και περισσότερο backstage υλικό.

Read More

And More